26 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Önce Süper Kupa, sonra şampiyonluk

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Hollanda’nın Tegelen Kasabası’nda sürdüren Trabzonspor’da, sol kanat oyuncusu Engin Baytar, açıklamalarda bulundu.

Bu sezon fazla transfer yapmadıklarını dile getiren Engin Baytar, ‘’Glowacki ve Barış Ataş aramıza katıldı. Onlar da kampta gösterdikleri performans ve uyum ile iyi transferler olduklarını gösterdiler. Ama bu yıl en büyük transferimiz, geçen yılki takımı tutmak oldu. Çünkü iskeleti tutmak önemli. Sahada birbirimizle neler yapabileceğimizi, birbirimizle nasıl anlaşabileceğimizi biliyoruz’’ dedi.

Trabzonspor’un hedefi her zaman şampiyonluk olduğunu ifade eden Engin Baytar, şöyle devam etti: ‘’Öncelikle Süper Kupayı düşünüyoruz. Trabzonspor’un müzesinde olmayan tek kupa Süper Kupa’dır. 3 yıldır bu kupa oynanıyor. Sezona çok iyi başlayıp hedeflerimizi daha yakından takip ederek istediğimiz hedeflere teker teker ulaşmak istiyoruz. Öncelikle hedefimiz Süper Kupa’yı almak. İkincisi Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak. Üçüncüsü ise Türkiye kupası ve lig şampiyonluğu. Bu yıl tüm kupaları birden getirme hedefimiz var. Türkiye’de futbolun ne kadar ilerlediğini Bursaspor bize geçen sene çok iyi gösterdi. Bursaspor bunu başarabiliyorsa, böyle bir ligde şampiyon olabiliyorsa bizim de 3 kupayı bir sezonda almamız güzel bir örnek olur diye düşünüyorum.’’

26.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Önce Süper Kupa, sonra şampiyonluk

  Kartal, Plzen’e hazırlanıyor

  Servet: Ağır bir kamp geçirdi

  Genç güreşçinin inancı tam

  Kutlualp’ten Yıldırım’a sorular

  Konyaspor forvet arıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.