31 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Schuster tatmin olmadı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemede Viktoria Plzen ile oynadıkları maçtan avantajlı bir skorla ayrıldıklarını söyledi.


Skoru korumayı öğrenmeliyiz

GALATASARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, OFK Belgrad karşısında 2-0 öne geçmelerinin ardından yedikleri 2 golün kendisini çok sıkıntıya soktuğunu

Lugano, sağlık kontrolünden geçti

FENERBAHÇE'NİN Uruguaylı futbolcusu Diego Alfredo Lugano, sağlık kontrolünden geçti. Ülkesi Uruguay’ın milli takımıyla birlikte Güney Afrika’da düzenl


  Anadolu derbisi ‘süper’ olacak

BURSASPOR, Takım Kaptanı Ömer Erdoğan, ‘’Bursaspor olarak Süper Kupa tarihine adımızı yazdırmak istiyoruz. Türkiye’de ilk kez, bu kupada iki Anadolu takımı final oynayacak’’ dedi.


  Hedef Londra

OKÇULUK Federasyonunda 2008 Pekin Olimpiyatları’nın ardından takımı gençleştirmeye yönelik çalışmalar, federasyonun 2012 Londra Olimpiyatları için umutlarını arttırdı.


  Kızılay’a destek talebi

TÜRK Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Süper Lig ve Banka Asya 1. Lig’de yer alan futbol kulüplerinin başkanlarına birer mektup yazarak, sosyal sorumluluk çerçevesinde Türk Kızılayı logosuna forma sırt reklâmı olarak yer vermelerinden memnuniyet duyacaklarını belirtti.


  Güreş Millî Takımı, dünya şampiyonasına hazırlanıyor

SERBEST Güreş A Millî Takımı, 1012 Eylül tarihleri arasında Moskova’da yapılacak Dünya Serbest Güreş Şampiyonasına, Demirkazık Millî Takımlar Kamp Eğitim Merkezi Tesisleri’nde hazırlanıyor.


  Antalyaspor, 10 yeni transferle güçlendi

SÜPER Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, yeni sezon için 10 oyuncuyla sözleşme imzaladı.


  Guti, Real Madrid'den 10 milyon euro alacak

İSPANYOL spor gazetesi Sport, Beşiktaş’a transfer olan Guti’nin eski kulübü Real Madrid’den gelecek sezona ait bütün parasını alacağını iddia etti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.