31 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Skoru korumayı öğrenmeliyiz

GALATASARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, OFK Belgrad karşısında 2-0 öne geçmelerinin ardından yedikleri 2 golün kendisini çok sıkıntıya soktuğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının ardından konuşan Hollandalı çalıştırıcı, ‘’Elde edilen 2-2’lik sonucun avantaj olmadığını biliyoruz ama henüz elenmedik. Maçın ilk 70 dakikasında çok iyi oynadık’’ diye konuştu. İlk yarıda çok pozisyona girdiklerini ve farkı açmaları gerektiğini vurgulayan Rijkaard, ‘’Maçın son bölümünde daha etkili olabilmeliydik. Sadece 2 gol atabildik ama 2 gol de yedik. Yenilen goller beni çok sıkıntıya soktu’’ ifadelerini kullandı. Maç içinde 20’ı yakaladıktan sonra oyuncularının oyunu yavaşlatmamalarından şikayet eden Rijkaard, bunu yapabilmeleri halinde skorun daha farklı olabileceğine inandığını aktardı.

Deplasmanda yapacakları maça da değinen Rijkaard, tur için kendilerine az bir opsiyon bıraktıklarına değinirken, ‘’2-2 benim hazmedemediğim bir skor. İlk yarıdaki oyunumuzda herhangi bir sorun yoktu. Ancak sonucu korumayı ve bunu sonuna kadar götürmeyi takıma öğretmeliyiz. Bunun için ben de çok çalışacağım’’ şeklinde konuştu.

Djurdjevic ikinci

sürpriz peşinde

OFK Belgrad Teknik Direktörü Dejan Djurdjevic ise, Galatasaray karşısında aldıkları beraberliğin kendileri için önemli bir sonuç olduğunu vurgularken, turun favorisi olarak hala sarıkırmızılı ekibi gördüklerini kaydetti. Djurdjevic, ‘’Genç bir ekibim var ve ellerinden geleni yapıyorlar. Maçta 20 geriye düştükten sonra 22’yi bulmamız bizim için büyük sürpriz oldu. Şimdi oyuncularımı yeniden motive etmeye çalışacağım ve bunu nasıl başaracağımı bilmiyorum. Belki Belgrad’da ikinci bir sürpriz yapabiliriz’’dedi.

31.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Schuster tatmin olmadı

  Skoru korumayı öğrenmeliyiz

  Lugano, sağlık kontrolünden geçti

  Alman Khedira Real Madrid’te

  Anadolu derbisi ‘süper’ olacak

  Hedef Londra

  Kızılay’a destek talebi

  Güreş Millî Takımı, dünya şampiyonasına hazırlanıyor

  Antalyaspor, 10 yeni transferle güçlendi

  Guti, Real Madrid'den 10 milyon euro alacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.