03 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

2012'NİN İLK RESMİ SINAVI

(A) Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde (A) Grubu'ndaki ilk maçında bugün deplasmanda Kazakistan ile karşılaşacak. Başkent Astana'daki Astana Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad yönetecek.

Başkent Astana'daki Astana Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad yönetecek. Vad'ın yardımcılıklarını Zsolt Attila Szpisjak ve Istvan Albert yapacak. Dördüncü hakem ise Peter Solymosi olacak. Karşılaşma TRT-1'den naklen yayınlanacak. Bu arada, Türkiye'nin yer aldığı (A) Grubu'nda günün diğer maçında Belçika ile Almanya, TSİ 21.45'te Brüksel'de karşı karşıya gelecek. Milli takım kafilesi, 4 Eylül Cumartesi günü İstanbul'a dönerek, 7 Eylül Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Belçika ile yapacağı gruptaki ikinci maçın hazırlıklarına başlayacak.

KAZAKLARIN BİZE GOLÜ BİLE YOK

Kazakistan-Türkiye maçı, her iki ülke milli takımlarını 3. kez karşı karşıya getirecek. İki ülke milli takımları arasında geride kalan 2 maçı da Türkiye kazandı. Türk Milli Takımı'nın toplam 10 golüne karşın Kazaklar henüz gol atma başarısı gösteremedi. Türkiye ile Kazakistan (A) milli futbol takımları tarihte ilk temaslarını 2006 Dünya Kupası elemelerinde gerçekleştirdi. 9 Ekim 2004 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maçı Türkiye, Gökdeniz Karadeniz, Nihat Kahveci ve Fatih Tekke'nin (2) golleriyle 4-0 kazandı. 8 Haziran 2005 tarihinde Almatı'da yapılan rövanş maçını ise Türkiye bu kez 6-0 kazanırken, gollerini Fatih Tekke (2), Tuncay Şanlı (2), İbrahim Toraman ve Halil Altıntop attı.

Hiddink de ilk resmî maçına çıkıyor

(A) Milli Takımı'nın bugün Kazakistan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri (A) Grubu ilk maçında Guus Hiddink, ay-yıldızlı ekibin başında ilk (A) Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde (A) Grubu'ndaki ilk maçında bugün deplasmanda Kazakistan ile karşılaşacak.

resmi sınavını verecek. Hollandalı teknik adam, Türk Milli Takımı'nın başında ilk maçına 11 Ağustos'ta Romanya ile İstanbul'da yapılan özel karşılaşmada çıkmış ve milliler sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. Türk Milli Takımı'nı çalıştıran 43. teknik adam olan Hiddink, aynı zamanda ay-yıldızlı ekibin başında sahaya çıkan ilk Hollandalı ve 18. yabancı teknik direktör olarak tarihte yerini aldı.

03.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  2012'NİN İLK RESMİ SINAVI

  TÜRK SEYİRCİLER SALONLARI DOLDURDU

  Derbi biletleri satışa çıktı

  Quaresma Tarkan hayranı

  Makakula gollerine Manisa'da devam edecek

  Erkek Voleybol Milli Takımı Yunanistan'a hazırlanıyor

  Fatih Tekke salonda tek başına çalıştı

  G.Saray'ın resmî sitesini 1 milyon kişi tıkladı

  NADAL'IN ÖZEL SAATİ ÇALINDI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.