13 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe eriyor

Milli maç arasından sonra tekrar Süper Lige döndük. Trabzon' dan puansız dönen Fenerbahçe, ikinci deplasmanından da galibiyetle dönmeyi beceremedi. Bu futbolla da başarması mümkün değildi zaten. O kadar imkansızdı ki, gol atacak bir tane bile pozisyonu yoktu. Aykut Kocaman'ın takımı sahada ne yaptığını bilmez bir havadaydı. Ayaklarına top geldiğinde al gülüm ver gülüm yana ve geriye pas yaptılar. Sezon başından beri en güzel yaptıkları şey de bundan ötesi değil. Bir büyük takım gibi oynamak yerine, karman çorman bir görüntü veriyorlar. Ne geriden top çıkıyor, ne oyun kuruluyor, ne de pozisyona girilebiliyor.

Miroslav Stoch'undan Mamadou Niang'ına kadar takıma katıldıklarında hepimizin öve öve bitiremediği yıldızları bile sahada şaşkın bir şekilde dolaştılar. Onlar da plansızlıktan diğer arkadaşlarına ayak uydurmaya başladılar. Sahada şu iyiydi diyebileceğimiz bir tane futbolcu göremedik. Yeni stoper Joseph Yobo sakatlanıp çıktıktan sonra kurtarıcı Selçuk Şahin girince, Kayserispor' un hocası Şota Arveladze çok akıllı bir hamle yaparak, Mehmet Eren'i oyuna soktu ve maçı aldı. Maçın kırılma noktası da bu iki değişiklik oldu. Aykut hoca maçı seyrederken Gürcü teknik adam geceye damgasını vurdu.

Fenerbahçe'nin çalıştırıcısının artık bir karar vermesi gerekiyor. Ya Alex de Souza' ya göre takımını kuracak ya da Brezilyalıyı kafasından silecek. Maç planının yarısını kaptana göre yapıp, işler iyi gitmeyince de onu oyundan alarak farklı bir düzene geçmek, bir hocanın çaresizliği olsa gerek. Maalesef takım gün geçtikçe üzerine koyacağı yerde, bir şeyler kaybederek zamanı tüketiyor. Eski düzen devam edecekti de Christoph Daum niye gitti, Aykut Kocaman niye geldi?

Mehmet ILGAZ

[email protected]

13.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye'yi finale taşıyan 12 dev adama alkış

  Tarih yazdılar..

  F.Bahçe eriyor

  Dev adım

  Ağaoğlu, 12 Dev Adam'a birer daire hediye edecek

  SÜPER LİGDE BUGÜN

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.