13 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Dev adım

Maç sonunda Beşiktaş soyunma odasından yükselen sevinç çığlıkları her şeyi anlatıyordu aslında.”12 Dev Adam”ın muhteşem zaferi, bayrama ayrı bir sevinç katmış, tüm Türkiye gibi, hem İnönü'deki büyük ekrandan maçın sonucunu heyecanla bekleyen taraftarı, hem de soyunma odasındaki futbolcuları ekrana kilitlemişti. Dünya Basketbol şampiyonası’nda yarı finalde Sırbistan’ı yenerek Türk basketbol tarihinin en büyük başarısına imza atan kahraman basketbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bu başarı da emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Futbola dönecek olursak, Quaresma’nın yokluğu ve kötü zemin Beşiktaş’ın Ankaragücü karşısında zorlanabileceğini düşünenleri yanılttı.

Kalede güven veren Cenk, geri de geçit vermeyen Ferrari, İbrahim Toraman, Ekrem, İsmail dörtlüsü, önlerinde hücum sinyali veren Ernst-Necip ikilisi asistleriyle ders veren Guti, hırs ve çalışkanlıklarıyla ümit veren Nihat-Bobo-Nobre üçlüsü.İşte bu kadro,İnönü stadına gelen taraftarı hem oyun hem de skor olarak sevindirdi ve bayramı mutlu sonla bitirdi. Rotasyon nedeniyle eleştirdiğimiz Schuster, Nobre-Bobo ikilisini oynatarak bizi şaşırtsa da,Ernst-Necip ikilisini bozmayarak doğrusunu yaptı. Zira, yeni transfer Aurelio’nun yedek soyunması genç Necip’in oyununu da olumlu etkiledi.

Ankaragücü karşısında Beşiktaş, hırsı, arzulu ve mücadeleci oyunu ile 90 dakika boyunca rakibine üstünlük kurdu. Kalesinde pozisyon vermeden, izleyenlere güzel gollerle bir futbol ziyafeti çekmiş oldu.Nobre ve Bobo’nun kafa ile attıkları gollerdeki ustalık,İbrahim Toraman,Ferrari ve İsmail Köybaşı’nın gayreti,Guti'nin Bobo’ya verdiği harika gol pası ve tüm takımın enerjisi maçı izleyen herkesi mest etti. Alınan sonuç ve oynanan futbol Avrupa ve ligde zorlu bir periyoda girecek Beşiktaş için moral oldu.

NADİ AKSOY

[email protected].

13.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye'yi finale taşıyan 12 dev adama alkış

  Tarih yazdılar..

  F.Bahçe eriyor

  Dev adım

  Ağaoğlu, 12 Dev Adam'a birer daire hediye edecek

  SÜPER LİGDE BUGÜN

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.