15 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Rijkaard 3 puana sevindi

SPOR Toto Süper Lig'e iyi bir başlanğıç yapamayan ve Avrupa defterini de erken kapatan Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, 1-0 biten Gaziantepspor maçında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu söyledi. Rijkaard yaptığı açıklamada "Önemli olan galibiyetti.

Puan almamız gerekiyordu. Yukarıdan kopmamamız gerekiyordu. Zor da olsa galibiyeti alabildik. Kolay olmadı. Oyuncularımız çok mücadele etti. Futbolcuları takdir etmek gerekiyor. Belirli oyuncularımızın özellikle fizik olarak daha kuvvetli olması gerekiyor. Onun için de çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda onların daha çok mücadele etmesini isteyeceğiz.'' dedi.

Hollandalı teknik adam, sarı - kırmızılı yönetimin yeni transfer ettiği Misimoviç'in yeni geldiği için bir adaptasyon süreci yaşadığını da belirterek, ''Kewell'ın bir sakatlığı vardı, Aydın ve Pino da aynı şekildeler. Bu oyuncular yavaş yavaş performanslarını arttıracak. Insua ise bugüne kadar tek bir özel maçta oynamış. Bu maçta ikinci 90 dakikasını oynadı. Onun da süreye ihtiyacı var. Takım olarak mücadelemiz devam edecek. Çalışmalarımızı sıklaştırıp, oyuncularımızın fizik olarak kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız. Saydığım oyuncuların hepsi maç ritmlerini yakalayıp üst seviyeye çıkarmak zorundayız." dedi. Rijkaard, Gaziantepspor maçında iyi oynamadıklarını, ancak iyi mücadele ederek 3 puan aldıklarını da belirterek, ''İyi mücadele edip maçı aldık. Takımın geneline baktığınız zaman çoğu futbolcunun üst düzeye çıkması için çok çalışması lazım. Özellikle sakatlığı olan oyuncuların. Kewell, Elano, Pino, Aydın sakatlıktan çıkan oyuncular. Misimoviç yeni geldi, takıma uyum sağlaması lazım. Insua yeni geldi, bu ikinci 90 dakikası, kendi takımında oynamadı. 6 futbolcu saydık, bu da fazla bir sayı. Tabii ki herkesin form yakalaması için çalışıp, mücadele yönümüzü arttırıp bu şekilde puanlar almamız gerekiyor. Bugün özellikle mücadele yönümüz ön plandaydı ve böylece 3 puanı aldık. Kolay ve iyi değildi ama neticede 3 puanı aldık. Bu da çok önemliydi.'' diye konuştu.

Rijkaard, bir basın mensubunun Başkan Adnan Polat'ın 'Şampiyonluktaki rakibimiz Fenerbahçe' açıklamasını hatırlatılması üzerine ise, ''Bu konuda ne diyebilirim ki? Trabzonspor, Bursaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe...Bunlar bizim şampiyonluktaki rakibimiz.'' dedi.

15.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  YATTARA'NIN DÖNÜŞÜ

  Güneş: Güzel goller bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor

  Rijkaard 3 puana sevindi

  Teofilo geçen yılın acısını çıkarıyor

  Bıçaklanan antrenör konuştu

  Fenerbahçe dışında büyükler kazandı

  TOPLU SONUÇLAR

  NBA’DE KALICI OLACAĞIM

  200 ülkeden 1 milyar kişi ekranda izledi

  ABD Açık'ta Nadal'ın ilk zaferi

  Dünya Halter Şampiyonası yarın Antalya'da start alıyor

  Manisaspor Hikmet Karaman'la anlaştı

  Marsel Bosna-Hersek'te ikinci tura yükseldi

  Bucaspor-G.Saray maçı biletleri satışa sunuluyor

  FIFA kokartlı hakemler hastalara moral verecek

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.