06 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Ermeni iddialarına destek yanlış

AMERİKALI tarihçi Guenter Lewy, 1915 yılı olaylarına yönelik Ermeni iddialarına karşı verilen mücadelenin kaybedilmediğini, ancak yaklaşmakta olan 2015 yılına uzanan süreçte birçok zorluğun bulunduğunu ve mevcut durum güçlü biçimde değişmediği müddetçe o yıl olabileceklere dair endişeler taşıdığını ifade ederek, “(mücadelede) Büyük ilerleme sağlandı, ancak hâlâ yapılması gereken çok iş var” dedi.


Asya’dan Filistin’e konvoy

AVRUPA ve Kuzey Afrika ülkelerinden sonra Asya ülkeleri de, Filistin halkı üzerindeki İsrail ambargosunu sona erdirmek için harekete geçti. 17 Asya ül

Türkiye, Kâbil’de süre uzattı

TÜRKİYE, Afganistan’ın başşehri Kabil Bölge Komutanlığını bir yıl daha sürdürme kararı aldı.


  Pakistan için yardım yemeği

DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Pakistan için verdiği yardım yemeğinde, Dışişleri mensupları tarafından bugüne kadar toplanan 2 milyon TL’ye ek olarak, 600 bin TL daha toplandı.


  AB heyeti Libya'da

AB heyeti, başta yasa dışı göçle mücadele konusu olmak üzere çeşitli konularda temaslarda bulunmak üzere Libya’da bulunuyor.


  Afganistanlı mahkûm öldürüldü

TACİKİSTAN'DA, Ağustos ayında Duşanbe cezaevinden firar eden 25 mahkûmdan biri olan Afganistan vatandaşı Bozarali Valadi Egamberdi, ülkenin doğusunda ölü ele geçirildi.


  Amerika’da büyükelçi krizi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Philip Crowley, ABD’nin Ankara Büyükelçisi adayı Francis Joseph Ricciardone ile Şam Büyükelçisi adayı Robert Ford’un Senato’daki onay sürecinde ara seçimlerden sonra ilerleme sağlanacağını umduklarını söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.