06 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

65 ülkeden 3 bin iş adamı İstanbul’da

İslâm iş dünyasının en büyük ticarî ve entelektüel buluşması bugün gerçekleşiyor.



İstikbal, Halep’te

Ortadoğu’dakı yatırımlarını genişleten Boydak Holding Mobilya Grubu, Suriye-Halep’teki yeni İstikbal mağazasını 3 Ekim 2010 tarihinde açtı.



Türkiye'nin görünümü pozitife çevrildi

Uluslararasi Derecelendirme Kuruluşu Moody’s, Türkiye’nin not görünümünü durağandan pozitife çevirdi.



Japonya Merkez Bankası faizi indirdi

Japonya Merkez Bankası, faiz oranını indirdi. Banka, gecelik gösterge faiz oranını, yüzde 0,1’den, yüzde 0-0,1 aralığına çekti.



Yerin altında hazinemiz var, ama kullanamıyoruz

TBMM Madenciliğin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AKP Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, ‘’Türkiye’de madenin tesbiti, çıkarılması ve işlenmesi problemi var. Bütün bu 3 faslı, 3 bölümü biraraya getirecek yeni bir madencilik düzenlemesine ihtiyaç var’’ dedi.



Yerli ürün kullanalım

Bılgı Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, Ar-Ge ve yerli ürün kullanımı konusunda Alcatel, Cisco, Ericsson, Motorola, Siemens gibi dünya markası olmuş tedarikçilerin de büyük işletmecilerin hassasiyetine katılmalarının zamanının geldiğini belirterek,‘’Ekosistemlerindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin bilgi ve ürünlerini kendi adlarını kullanarak dünyada pazarladıkları takdirde, hem bu firmalar hem kendileri hem Türkiye kazanacak’’ dedi. Acarer, ‘’Bilişim Zirvesi’10’’un açılış töreninde yaptığı konuşmada, sektörde her geçen gün yeni olanaklar sunabilecek teknolojik gelişmelerin ortaya çıktığını, Ar-Ge faaliyetleri ve Ar-Ge elemanı yetiştirmede önemli düzenlemelerin yapıldığını ifade etti.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.