06 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Kenan'a ‘şartsız’ destek

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu'na her türlü desteği sağlayabilmek için bütün kapıların sonuna kadar açık olduğunu söyledi.


Marsel İlhan ilk 100'e girdi

TENİS Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, tek erkekler dünya sıralamasında 96. sıraya yükselen Marsel İlhan ile gurur duyduklarını söyledi.

F.Bahçe'nin atletizmdeki “Yiğido”su

FENERBAHÇE Kulübü'nün başarılı milli atleti Alper Kulaksız, 2011 Gençler Avrupa Şampiyonasında uzun atlamada ilk 3'e girmeyi hedefliyor.


  FUTBOL ŞÖLENİ OLSUN

BAYERN Münih futbol takımının yıldız oyuncularından Philip Lahm ile Hamit Altıntop, Almanya ile Türkiye arasında oynanacak milli maç öncesinde dostluk mesajı verdi.


  SPOR EKRANLARINDA BÜYÜK ÇEKİŞME VAR

EYLÜL ayında ulusal kanallarda yayınlanan 66 spor programı hakkında toplam 334 haber yayınlandığı bildirildi.


  Alex'e teklifte bulunmadım

FENERBAHÇE Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile futbol takımı kaptanı Alex arasında, Brezilyalı futbolcunun sezon sonundaki durumuna ve kulüpteki geleceğine ilişkin herhangi bir görüşme yapılmadığı ifade edildi.


  A.Gücü tatsız

ANKARAGÜCÜ Basın Sözcüsü Avni Kavlak, geçen hafta Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor'u 41 gibi farklı bir skorla yenmelerine rağmen, teknik direktör Ümit Özat'a gösterilen tepkiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.


  SİVASSPOR KALESİNİ GOLE KAPATAMIYOR

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, ligde geçen sezon ile birlikte çıktığı son 18 maçta da kalesinde gol gördü.


  G.Saray Rijkaard'sız çalışmalarını sürdürüyor

GALATASARAY, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.


  Schuster 12 futbolcuyla antrenman yapıyor

BEŞİKTAŞ, Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 12 futbolcunun katılımıyla başladı.


  Eskişehirspor Bülent Uygun'la masaya oturdu

ESKİŞEHİRSPOR Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico ve başka yerli ve yabancı teknik adamlarla görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Ünal, Rıza Çalımbay ile yolları ayırdıktan sonra Eskişehirspor'un hedeflerine uygun bir teknik direktör bulmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Milli maçlar dolayısıyla verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini, bu nedenle en geç bu hafta içinde yeni teknik direktörü belirlemeyi planladıklarını anlatan Ünal, şöyle konuştu: ''Şu anda Arthur Zico'nun yanı sıra başka yerli ve yabancı hocalarla da görüşüyoruz. Bucaspor'dan istifa eden Bülent Uygun Türkiye'nin yetiştirdiği önemli futbolcu ve teknik direktörlerden biri. Bugün her takım Bülent Uygun ile çalışmak ister, ancak Bucaspor Kulübü Başkanı Şeref Üstündağ'ın basına yansıyan 'Eskişehirspor yönetimi Bülent Uygun'u ayarttı' yönündeki açıklamalarını esefle kınıyorum. Eskişehirspor camiası bu tür küçük hesapların içine girmemiştir, girmez de. Biz Bülent Uygun ile istifasının ardından görüşmeye başladık. Arkadaşlarımız bu görüşmeleri sürdürüyor. Biz daha öncesinde bu tür görüşmeler yapmadık."


  UEFA, Euro 2012'nin statlarını onayladı

ULUSLARARASI Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ortak ev sahipliği yapacak Polonya ve Ukrayna'da maçların oynanacağı 8 stadı onayladı.


  Forlan: Teklif gelirse İngiltere'ye dönebilirim

İspanya'nın Atletico Madrid takımının Uruguaylı forveti Diego Forlan, İngiltere'ye dönme ihtimalini reddetmediğini, teklif gelirse bunu düşüneceğini söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.