"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit polis memleketinde toprağa verildi

11 Ekim 2015, Pazar 16:08
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde hendek kapatan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerin roketatar ve bombalı saldırısında şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Cem Tayfun, memleketi Mersin'in Erdemli İlçesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şehit polis  Cem Tayfun'un cenazesi dün gece Erdemli Devlet Hastanesi Morgu'na getirildi. Tayfun'un cenazesi, bugün öğle saatlerinde alınarak Ulu Camii'ne götürüldü. Cami etrafındaki binalara büyük Türk bayrakları asılırken, ilçe yasa büründü. 15 aylık polis memuru Tayfun için düzenlenen cenaze törenine Vali Özdemir Çakacak, Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Gültak, Yılmaz Tezcan, CHP milletvekilleri Hüseyin Çamak, Fikri Sağlar, MHP milletvekilleri Oktay Öztürk ile Ali Öz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan ve şehit yakınları katıldı. 

Anne Pervin Kara ile baba Vakkas Tayfun güçlükle ayakta dururken, şehit yakınları Kürtçe ağıtlar yaktı. Amca Mehmet Tayfun yeğeninin tabutuna son kez bakarken, fotoğrafını defalarca öptü. Şehidin üvey kardeşi Hatice Gençtürk ve anne Pervin Kara birbirlerine sarılarak acılarını paylaşırken, yaklaşık 3 bin kişi 'Şehitler Ölmez vatan bölünmez' sloganları atarak acılı aileye destek verdi.

Şehit polis Cem Tayfun'un özgeçmişinin okunması ardından kılınan cenaze namazında protokol üyeleri ve şehit yakınları beraber saf tutarken, ilk görev yeri olan Diyarbakır'da şehit düşen Tayfun'un cenazesi, Limonlu Mahallesi Asri Mezarlığı'nda göz yaşları arasında toprağa verildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1570
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı