Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

İnsanlar ölüyor... İnsanlık ölmesin!

Lübnan’da günlerdir bir insanlık dramı yaşanıyor. Siviller öldürülüyor, yaşadıkları evler bombalanıyor, suya, ekmeğe ulaşmaları engelleniyor. Binlerce insan evlerinde yoksun kaldıkları için mülteci durumunda. Bu sessizliğe tepki olarak, İHD İstanbul Şubesi ve Mazlum-Der İstanbul Şubesi, bu coğrafyada yaşanan acıları yansıtan fotoğraf karelerinden oluşan bir sergi açıyor. Yaşananlara herkes şahitlik etsin diye…



Ayışığında belgesel buluşması

Kadıköylü belgesel sinemaseverler 4 yıldır denize karşı kurulan perdeden, dalga sesleri eşliğinde ve ay ışığında birbirinden güzel belgesel filmlerle buluşuyorlar. Belgesel meraklılarının heyecanla beklediği “Ay Işığı Belgesel Akşamları” 23-27 Ağustos 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



Nevşehir Belediyesi’nden ney kursu

Nevşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM) tarafından açılan ney kursu vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. 60’ı aşkın öğrencinin kurs gördüğünü söyleyen ney kursu eğitimcisi Ayhan Polatoğlu, kursa gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004