Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Taşlar yerine oturuyor

Turkcell Süper Lig’de Gaziantepspor’u 2-1 yenerek, bu sezon ilk galibiyetini alan Beşiktaş’ta keyifler yerine geldi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Gaziantepspor karşısında iyi mücadele ederek, galip geldiklerini söyledi. Genç ve mücadele eden bir takım olduklarını vurgulayan Vardar, ‘’Yeni oyuncularımız var. Bunların uyumu da çok önemli. Beşiktaş her maçta üstüne koyuyor. Takımda taşlar yerine oturuyor. Her geçen gün daha iyi olacağız’’ dedi.


Rio de Jenerio’dan Türk Millî takımına

Türk Vatandaşlığına geçerek Mehmet ismini alan ve 16 Ağustosta Lüksemburg ile (A) Milli Futbol Takımı’nın yapacağı özel maçın aday kadrosuna çağrılan

Avrupa yorgunları Sami Yen’de karşı karşıya

Türkcell Süper Lig’de 2005-2006 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, ligde bugün Kayserispor’la yapacağı karşılaşmayla yeniden taraftarıyl


  Trabzon, V. Manisa’yı konuk ediyor

Trabzonspor, sahasında Vestel Manisaspor ile yapacağı maçtan üç puanla ayrılarak bu sezon ilk galibiyetini almak istiyor.


  Devler İtalya’yı da yendi

(A) Milli Basketbol Takımı, hazırlık maçında İtalya’yı 69-64 yendi. Japonya’da 19 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 15. Dünya Şampiyonası finallerinde (C) Grubu’nda yer alan (A) Milli Takım, şampiyona öncesi yaptığı ikinci hazırlık maçından da galip ayrıldı.


  Chelsea transferde zarar ediyor

Roman Abromovich’in kulübü satın almasıyla birlikte hem Premier Lig’de, hem de Avrupa’da yükselişe geçen Chelsea, son 2 yılda yaptığı yanlış tranfer politikasıyla yaklaşık olarak 100 milyon dolar zarar etti.


  Biyediç: Galibiyet istiyoruz

Teknik Direktör Nejat Biyediç, kendi sahalarınında bu sezon yapacakları ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, “Antalyaspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz. u sezon seyircimizin önünde ilk defa oynayacağız. Onlara galibayet armağan etmek istiyoruz” dedi.


  Burak iyi, ama...

Beşiktaş aylar sonra seyircisi karşısında kazandı. Kazanırken, iyi de oynadı. Bu iyi oyunun öne çıkan aktörleri vardı. Bunlardan biri genç transfer Burak'tı. Burak, hırsı ve oynadığı futbolla takımını forse etti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004