Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Denize düşen yılana sarıldı

Bankaların, tüketici kredilerinde temkinli davranması sebebiyle yasadışı yollarla faizle borç para veren ve ‘’tefeci’’ olarak tanımlanan kişilerin, borcunu kapattıkları ‘’müşteri’’nin aynı kartından faiziyle taksitlendirerek tahsilata yöneldikleri iddia edildi.


Genç işsizler alarm veriyor

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) hazırladığı rapora göre, Türkiye’de 15-24 yaş grubu arasındaki işsiz sayısı 1,5 milyonu aşıyor.

Kepenk kapatan esnaf arttı

Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, kepenk kapatan esnaf sayısının işyeri açan esnaf sayısını ikiye katladığını belirte


  TEİAŞ’tan elektrik kesintisine tedbir

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), olası elektrik kesintilerinin önlenmesi için uygulamaya geçirilmesi planlanan ‘’yan hizmet sözleşmesi’’ çerçevesinde zorunlu ve ticari toplam 4 yan hizmet sözleşmesi yaparak, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) onayına sundu.


  Çantacıların ‘okul zili’ çaldı

Yıl boyunca okulların açılacağı dönemi bekleyen çanta yapım firmaları ile mağazalar, öğrenciler için cazip gelecek modellerin hazırlıklarını yaptılar.


  Okul bahçesinden petrol fışkırıyor

Adıyaman’da, Güney Yıldızı isimli özel bir şirket Anadolu Lisesi bahçesinde Güney Adıyaman 1 adını verdikleri kuyudan petrol üretimine başladı.


  Türkiye’ye 403 milyon avro kredi

Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası (IBRD) Türkiye’ye 403 milyon avro tutarında kredi açtı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004