Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Erken atsaydık fark olurdu

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, ""Seyircisiz bir ortamda oynan maç kolay olmasa gerek. Maçın neticesi 2-0 ama golü erken atabilirdik, atmış olsak, maç büyük bir farkla bitmiş olurdu" dedi.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerine galibiyetle başlayan A Milli Takımını kutladı. Ulusoy, seyircisiz oynanan Malta maçı ile ilgili şunları söyledi:

"Seyircisiz bir ortamda oynan maç kolay olmasa gerek. Çocuklar büyük mücadele verdi. Yıldıray maçın başlarında golü atmış olsaydı herhalde maç 8-0 biterdi. Koldan bacaktan dönen o kadar çok gol pozisyonu var ki. Maçın neticesi 2-0 ama golü erken atabilirdik, atmış olsak, maç büyük bir farkla bitmiş olurdu. Ama seyircisiz oynanan bir maçtı ve önemli olan 3 puanla başlamaktı. Futbolcu kardeşlerimiz bunu başardılar. Ben çok umutluyum. Önümüzdeki maçlarda daha da iyi olacağız. Rakipleri görüyorsunuz herkes her takımı yenebiliyor. Biz güçlü bir ekibiz ve daha iyi olacağımıza inanıyorum.

"Maçın seyircisiz oynanmasına çok hüzünlendim, bu olmamalıydı. Gönlüm, Almanya'da yaşayan Türk kardeşlerşmin stadı doldurmalarını isterdi. Tabii ki dolu olan bir stadda oynayacağımız maç çok daha farklı bir galibiyetle biterdi. Gönlüm bunu istiyordu. Boş tribünlere oynamak kolay bir şey değil. Bırakın maçı, antrenmanlara dahi seyirci almadık. Aman ha lütfen sizlerden en ufak bir tezahürat dahi beklemiyoruz dedik ve sağolsunlar hepsi aynen yerine gitirdiler. Daha 2 tane seyircisiz maçımız var. Bunları da geçmemiz gerekli ve geçeceğimize inanıyorum. Futbolun meyvesi her ne kadar golse futbolun çiçekleri de tabiki taraftarlar. Taraftarlarımız olmuş olsaydı, maçın şekli daha başka olurdu. Ama yine de önemli olan 3 puanla başlamaktı."

08.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millî Takım beğenilmedi

  Erken atsaydık fark olurdu

  Trabzon'da Lazaroni gitti, Ziya Doğan geldi

  Kezman, Antalya maçını bekliyor

  Beşiktaş'ta 17 bin kombine kart satıldı

  Fenerbahçe Yelken Festivali 12 Eylül'de

  Yeşil Bursa Rallisi yarın start alacak

  İstanbul'da golf şöleni

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004