Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da Lazaroni gitti, Ziya Doğan geldi

Trabzonspor'da Teknik Direktör Sebastia Lazaroni'nin sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi. Lazaroni'nin yerine Ziya Doğan göreve getirildi. Trabzonspor'da uzun süreden beri tartışma konusu olan Brezilyalı teknik adam Sebastia Lazaroni'nin görevine son verildi.

Salı günü Cemal Sağlam dışındaki tüm yöneticilerin katılımıyla Başkan Nuri Albayrak başkanılğında toplanan yönetim, hoca konusunu masaya yatırdı.

Yapılan görüşme sonrası Lazaroni'nin görevine oy birliği ile son verme kararı alındı. Yönetim kurulundan çıkan bu karar dün Brezilyalı teknik adama iletildi. Lazaroni'den boşalan göreve bir dönem de Trabzonspor'u çalıştıran Ziya Doğan getirildi.

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, kamuoyunun beklentileri doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. Hocanın özellikle son günlerde çok tartışıldığını ifade eden Sayitoğlu, "Zorlu maçlar öncesi bu kararı almak zorunda kaldık. Eğer bu kararı almamış olsaydık, yarın niye almadınız diye belki eleştirilecektik" dedi.

Asbaşkan Sayitoğlu, Lazaroni'nin tazminatının 800 bin dolar olduğunu ve bu konuda ilgili kişilerin hocayla görüşme halinde olduğunu kaydetti.

Lazaroni 4 maç görevde kalabildi

Lazarino yönetiminde bordo-mavililer, ligde 2 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bordo-mavililer, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda APOEL ile deplasmanda 1-1 berabere kalmış, sahasında ise 1-0'lık galibiyetle turu atlamayı başarmıştı.

08.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millî Takım beğenilmedi

  Erken atsaydık fark olurdu

  Trabzon'da Lazaroni gitti, Ziya Doğan geldi

  Kezman, Antalya maçını bekliyor

  Beşiktaş'ta 17 bin kombine kart satıldı

  Fenerbahçe Yelken Festivali 12 Eylül'de

  Yeşil Bursa Rallisi yarın start alacak

  İstanbul'da golf şöleni

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004