Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bir haftada iki defa hayâl kırıklığı yaşattı

F.Bahçe, eline geçen altın fırsatı heba etti. Antalya'da galip gelebilseydi rakipleri G.Saray'dan 9, Beşiktaş'tan 11 puan önde bulunacaktı. Ancak Antalya'da işler tam tersine döndü. Bırakın galip gelmeyi, bir puanı alacak bir futbol ortaya koyamadı. Şampiyonluğun en büyük adayı bir takımın kazanmak adına sahada adeta yürüyerek mücadele etmesi insanlara saç baş yoldurdu. Böylece Fenerbahçe bir hafta içinde aldığı kötü sonuçlar yüzünden taraftarlarını iki defa hayal kırıklığına uğrattı.

Zico, artık takımını tanımalı. Sahada koşmayan, mücadele etmeyen, takım oyunu yerine kendi bildiğini yapan oyuncularla yolunu ayırmalı. Hiç tereddüt etmeden genç takımdan oyuncular alıp, sahaya sürmeli. Eğer bu kötü durum devam ederse şampiyonluk sezon sonunda hayal olur. Yol yakınken tedbir alınmalı. Üst üste kaybedilen puanlar Zico'ya ciddi bir uyarı olmalıdır.

Rüştü'nün sakatlanmasıyla birlikte F.Bahçe kalesi ciddi bir kaleci krizi yaşıyor. Volkan, çok önemli hatalar yapıyor. Kafasındaki düşünceyi kimse çözemiyor. Savunma arkadaşlarına hiç güven vermiyor. Yediği gollerde ellerini bile kımıldatmıyor. Bu böyle sürüp gidemez. AZ Alkmaar 'la İstanbul'da oynanan maçta yediği goller sonrası tribünlerin hedefi olmuştu. Zico, oturup konuşmalı. Verim alamayacaksa 3. kaleci Serdar'a fırsat tanımalı.

F.Bahçe'de bir diğer sıkıntısı ise Aurelio'nun sürekli olarak yedekte bırakılması. Onun yerine görev yapan Deniz, Aureilo kadar pas dağıtamıyor. Çok sık çalıma kaçıyor ve birçoğunu da kaybediyor. Ayrıca aldığı topları kaleciye geri pas olarak gönderiyor. Halbuki Antalya karşısında Aurelio'nun oyuna girmesiyle birlikte F.Bahçe oyuna ağırlığını koydu. Ciddi gol pozisyonları üretmeye başladı.

Kezman, kendisine güvenenleri mahçup etti. Sahada mücadele ediyor, rakibini kovalıyor ama girdiği pozisyonları gol yapamıyor. Bu durum hem onu üzüyor, hem de taraftarlarını. Kanatlardan top taşıması onu yoruyor. Alex ve Tümer'den yeterince pas alamıyor.

Ligde 2. yarının başlamasıyla birlikte Alex'te büyük bir düşüş var. Sezon sonunda sözleşmesi bittiği için yeniden F.Bahçe'de imza atmak istiyor. Ancak yönetim buna yanaşmak istemiyor. Tahmin ediyorum, yönetim sunduğu rakamı kabul ederse Alex'le devam edecek. Brezilyalı yıldız, önerilen rakamı beğenmezse yollar ayrılacak.

Ligde bu hafta enteresan maçlar var. Beşiktaş, G.Saray'ı evinde ağırlayacak. Arkasından F.Bahçe Kadıköy'de Sivas'la oynayacak. Bundan sonra kaybedilecek her puanın telafisi zor olacak. Özellikle şampiyonluk yarışında bulunan takımların hata yapma kredisi tükendi.

[email protected]

Erol DOYURAN

27.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Volkan mahsur kaldı

  Trabzon'u sırtlıyorlar

  Haftanın en kârlısı Konya

  Sivasspor evinde puan dağıtıyor

  G.Saray, Erciyes önünde

  Sakarya taraftarı Bursa'yı alkışladı

  Baliç'e devre arasında kırmızı kart

  Hidayet 8'de kaldı

  Telekom yeniden liderliğe yükseldi

  Grekoromen Milli Takımı Dünya 3.'sü oldu

  Bir haftada iki defa hayâl kırıklığı yaşattı

  3 büyükler hayal kırıklığına uğrattı

  Sakarya taraftarı Fair-Play'i haketti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004