Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'u sırtlıyorlar

Trabzonspor'da Umut Bulut ve Ersen Martin, takımın attığı 29 golün 17'sinde imzaları bulunuyor. Uzun süre suskun kalan her iki golcünün son iki maçta yeniden golle buluşmaları en çok teknik heyeti sevindiriyor. Ligde 10 gole ulaşan Umut Bulut, Fatih Tekke'nin geçen sezonun aynı döneminde kaydettiği gol sayısını yakaladı..

Trabzonspor'un forvet oyuncuları Umut Bulut ve Ersen Martin takımı sırtlıyor. İki oyuncunun takımın attığı 29 golün 17'sinde imzaları bulunuyor. Ligin ilk yarısında gol yollarında sıkıntı yaşayan ve bu sıkıntısı ikinci yarının ilk iki haftasında da süren Trabzonspor, son 3 haftada rakip fileleri havalandırmaya başladı. Son oynadığı 3 maçta Gaziantepspor'u 2-0 Denizlispor'u 4-3 ve Beşiktaş'ı da 3-2 mağlup ederek rakip fileleri toplam 9 kez havalandıran Bordo-mavililerde atılan gollerde forvet oyuncuların imzası bulunuyor. 9 golün 5'ine imza atan Umut Bulut, formuyla dikkatleri üzerine çekerken, diğer golleri Ceyhun (2) Ersen Martin ve Erdinç Yavuz kaydetti.

TAKIMI SIRTLIYORLAR

Uzun süre suskun kalan Umut Bulut ile Ersen Martin'in son iki maçta yeniden golle buluşmaları en çok teknik heyeti sevindiriyor. İki maçta attığı golle gol sayısını 10'a çıkaran ve krallıkta iddialı konuma gelen Umut Bulut ile 7 gole imza atan Ersen Martin, adeta takımı sırtlıyor. İki futbolcu takımın attığı 29 golün 17'sinde imzaları bulunuyor. Ligin ilk yarısında oynanan Kayseri Erciyesspor maçında birlikte gol atan iki futbolcu, uzun bir aradan sonra Beşiktaş maçında birlikte rakip fileleri havalandırdı. Bordo-mavili takımın diğer 9 gole imzası bulunan futbolcular şunlar: Gökdeniz(3), Çağdaş, Ceyhun ve Marcelinho(2), Ömer Rıza, Erdinç ve Stepanov(1).

UMUT, FATİH'İN İZİNDE

Trabzonspor'un son haftalardaki golcü oyuncusu Umut Bulut, geçen sezonun aynı döneminde Fatih Tekke'nin attığı gol sayısını yakaladı. Beşiktaş'a attığı 2 gol ile gol sayısını 10'a çıkaran Umut Bulut, geçen sezonun 22. haftasında aynı rakama ulaşan Fatih Tekke'nin başarısını göstermiş oldu. Rusya'nın Zenit Petersburg takımına sezon başında transfer olan Fatih Tekke, geçen sezonu 21 golle bir önceki sezonu ise 31 golle kapamıştı. 22 lig maçının 13'ünde ilk 11'de sahaya çıkan Umut Bulut, Denizlispor'a 3, Beşiktaş'a 2, Vestel Manisaspor, Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe, Bursaspor ve Ankaraspor'a 1'er gol atmayı başardı.

27.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Volkan mahsur kaldı

  Trabzon'u sırtlıyorlar

  Haftanın en kârlısı Konya

  Sivasspor evinde puan dağıtıyor

  G.Saray, Erciyes önünde

  Sakarya taraftarı Bursa'yı alkışladı

  Baliç'e devre arasında kırmızı kart

  Hidayet 8'de kaldı

  Telekom yeniden liderliğe yükseldi

  Grekoromen Milli Takımı Dünya 3.'sü oldu

  Bir haftada iki defa hayâl kırıklığı yaşattı

  3 büyükler hayal kırıklığına uğrattı

  Sakarya taraftarı Fair-Play'i haketti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004