Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Haftanın en kârlısı Konya

Sivas'ı deplasmanda yenerek başarı grafiğini sürdüren Konyaspor, Kayseri ve G.Birliği'nin berabere kalmasıyla birlikte UEFA Kupasına kalma yolunda iddialı duruma geldi.

Deplasmanda Sivasspor maçından galibiyetle dönen Konyaspor, Kayserispor'un Gençlerbirliği ile berabere kalmasıyla Turkcell Süper Lig'de 22. haftadan oldukça karlı çıktı. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, yaptığı açıklamada, önceki hafta sonu kendi sahalarında Beşiktaş'a karşı alınan galibiyetin verdiği moralle Sivas'a mutlak galibiyet parolası ile gittiklerini söyledi.

Bu maçın ilerleyen haftalarda netleşecek hedefleri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Oğuz, yüksek moral ve motivasyonla çıktıkları maçtan yeni transfer Neca'nın da üstün performansıyla galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti. Bu maçta takım olarak iyi oyun ortaya koyduklarını ve artık iyi bir hava yakaladıklarını ifade eden Oğuz, ''Sivasspor maçında iyi oynayan Neca, ara transferde ne kadar doğru hareket ettiğimizi gösterdi'' dedi.

Deplasmandan adeta 6 puanla ayrıldıklarını belirten Oğuz, şunları kaydetti: ''Bu hafta Kayserispor'un Gençlerbirliği ile berabere kalmasıyla haftanın en karlı takımı olduk. Yani bu haftaki skorlar Konyaspor'un lehine oldu. Üst sıralara tırmanışımız sürüyor. Şu anda beşinciyiz ve dördüncü ile aramızda 1 puan, üçüncü Beşiktaş ile 2 puan ve lig ikincisi Galatasaray ile aramızda 4 puan var. Avrupa kupalarına gidecek takımlar arasındaki yarışta biz de varız.''

Oğuz, iyi bir hava yakaladıklarını ve bu havayla önümüzdeki hafta Trabzonspor'u konuk edeceklerini belirterek, ''Trabzonspor da bu hafta Beşiktaş'a karşı iyi sonuç aldı. Bordo mavililer de yakaladıkları bu havayla Konya'ya galibiyet için gelecekler, ancak Konya'dan puanla dönmenin zor olduğunu artık bütün takımlar biliyor''

27.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Volkan mahsur kaldı

  Trabzon'u sırtlıyorlar

  Haftanın en kârlısı Konya

  Sivasspor evinde puan dağıtıyor

  G.Saray, Erciyes önünde

  Sakarya taraftarı Bursa'yı alkışladı

  Baliç'e devre arasında kırmızı kart

  Hidayet 8'de kaldı

  Telekom yeniden liderliğe yükseldi

  Grekoromen Milli Takımı Dünya 3.'sü oldu

  Bir haftada iki defa hayâl kırıklığı yaşattı

  3 büyükler hayal kırıklığına uğrattı

  Sakarya taraftarı Fair-Play'i haketti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004