Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray, Erciyes önünde

Türkiye Kupasında yarı final hesapları yapan sarı-kırmızılı ekip, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Kayseri Erciyes'i bugün saat 20.00'de başlayacak maçta eli boş göndermek istiyor.

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Galatasaray, yarı finale çıkma hesapları yapıyor. Kayseri Erciyesspor ile deplasmandaki ilk maçında 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, ligdeki Denizlispor beraberliği sonrası bu rövanş maçında galip gelerek taraftarının yüzünü güldürmek ve adını yarı finale yazdırmak istiyor. Galatasaray'da sarı kart cezası nedeniyle Denizlispor karşısında oynayamayan Rigobert Song'un bu kez mide rahatsızlığı nedeniyle Okan'ın ise sol ayak arka adalesindeki sakatlığı nedeniyle Kayseri Erciyesspor karşısında bugün forma giyemeyecekleri açıklandı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, boğaz enfeksiyonu geçiren ve ateşi yükselen Ayhan'ın da durumunun kritik olduğunu belirterek, ''Ancak maç saatinde oynayıp oynamayacağına karar verebileceğiz'' derken, İliç ile Tolga'nın ise durumlarının iyi olduğunu ifade etti. Ayrıca, geçirdiği bağırsak enfeksiyonu sonrası takımla çalışmalara başlayan Orhan için ise Murat Çevik, bu oyuncunun hala halsizliğinin bulunduğunu söyledi. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, Galatasaray'ın Kayseri Erciyesspor karşısına, Mondragon, Cihan, Tolga, Tomas, Ferhat , Sabri, İnamoto, İliç, Arda, Ümit, Hakan 11'i ile çıkması bekleniyor.

27.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Volkan mahsur kaldı

  Trabzon'u sırtlıyorlar

  Haftanın en kârlısı Konya

  Sivasspor evinde puan dağıtıyor

  G.Saray, Erciyes önünde

  Sakarya taraftarı Bursa'yı alkışladı

  Baliç'e devre arasında kırmızı kart

  Hidayet 8'de kaldı

  Telekom yeniden liderliğe yükseldi

  Grekoromen Milli Takımı Dünya 3.'sü oldu

  Bir haftada iki defa hayâl kırıklığı yaşattı

  3 büyükler hayal kırıklığına uğrattı

  Sakarya taraftarı Fair-Play'i haketti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004