Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Arda'ya İngiliz kancası

Galatasaray'da bu sezon bir yıldız gibi parlayan Arda Turan'a, İngiltere'den teklif var. Arda'nın yeni menajeri Ahmet Bulut, "Arda'nın hedefi Avrupa'da oynamak. Ancak 2011 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Talip olan kulüpler öncelikle Galatasaray ile anlaşmalı" dedi.

Vestel Manisaspor'da kiralık oynadıktan sonra bu sezon başında döndüğü Galatasaray'da bir yıldız gibi parlayan Arda Turan'a, İngiltere'den teklif var. Arda'nın yeni menajeri Ahmet Bulut, genç futbolcuya İngiltere'den 2 kulübün talip olduğunu belirterek, ''Arda'nın hedefi Avrupa'da oynamak. Kendisine 2 Premier Lig kulübü teklifte bulundu'' dedi.

GALATASARAY'IN İZNİ ŞART

Menajer Bulut, Arda'nın 2011 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunduğunu ifade ederek, ''Bu nedenle talip olan kulüpler, öncelikle Galatasaray ile anlaşmalı. Arda'nın transferi ancak talip olan kulüp ile Galatasaray arasında yapılacak anlaşma sonrasında gerçekleşir. Bu transfer ancak Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda ve izniyle yapılabilir'' diye konuştu.

GİTMESİ ERKEN DEĞİL

Türkiye'de genç futbolcuların Avrupa'ya transferi için hep ''erken'' denildiğini belirten Ahmet Bulut, bu düşünceye katılmadığını söyledi. Bulut, ''Arda, Avrupa'ya ne kadar erken giderse kendisi için o kadar avantajlı olur. Bu kariyeri için de çok iyi olur. Avrupa'da oyuncular 17-18 yaşında bir yerlere gidiyorlar. Bir tek ülkemizde bu transferlere erken deniliyor'' görüşünü dile getirdi.

05.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Arda'ya İngiliz kancası

  Necati: Şampiyonlukta hâlâ umudumuz var

  F.Bahçe gönülleri fethetti

  Alex, 12 yıl sonra F.Bahçe'nin gol kralı olacak mı?

  Dopingli Binnaz herkesi şok etti

  Şampiyon atlet F.Bahçe'de

  OFTAŞ'a tokat


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004