Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

OFTAŞ'a tokat

2. Lig A Kategorisi geçen hafta da ilginç ve zevkli karşılaşmalara sahne oldu. Uşakspor liderliğe oynayan Oftaş'ı mağlup etti. Es Es, Malatyaspor'u sahadan sildi. Gakgoşlar iç sahadaki kayıplarını, dış sahada kapatmaya devam ediyor. Diyar, İzmir'den şen döndü. A. Sebat Körfez'e gol oldu yağdı.

İç sahada başarılı bir takım olan Malatyaspor, dış sahadaki başarısızlığını sürdürmeye devam etmekte. Aslında Malatyaspor'da yolunda gitmeyen bazı meseleler var. Maddi kriz boyutu bu maçlarda kendini belli ediyor. Geçen hafta içi Valilik tarafından yardım kampanyası programında umduğunu bulamayan ve ekonomik krize dur diyemeyen yönetim, bocalama dönemine girdi.

Yine evinde başarılı olamayan fakat bunun acısını dış sahadan çıkartan Elazığspor, ilk 6 için iyiden iyiye boy göstermeye başladı. İstanbulspor'u deplasmanda 3-0 yenerken, bu hafta konuk edeceği Sebatspor maçı öncesinde moral depoladı.

Son haftalarda başarısız sonuçlara devam eden ve kan kaybetmeye sürdüren Oftaş, ligin dibindeki Uşak'a yenilerek liderlik koltuğunu kaybetti. Orduspor yola devam ediyor. Hem de alkış alacak şekilde. Karşıyaka'yı geçen hafta 3 golle geçen Orduspor, bu hafta Altay'a konuk olacak.

Liderlik koltuğuna oturan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor engelini kolay geçti. İstanbul ekibi Süper Lig'in kapısını araldığını söyleyebiliriz.

Said YALÇIN

05.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Arda'ya İngiliz kancası

  Necati: Şampiyonlukta hâlâ umudumuz var

  F.Bahçe gönülleri fethetti

  Alex, 12 yıl sonra F.Bahçe'nin gol kralı olacak mı?

  Dopingli Binnaz herkesi şok etti

  Şampiyon atlet F.Bahçe'de

  OFTAŞ'a tokat


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004