Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico'nun penaltı öfkesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, bu sezon hakemlerin takımı lehine hiç bir penaltı düdüğü çalımadığını belirterek, "Kayserispor maçında Tümer'in düşürülmesi penaltıydı" dedi.

Zico şu açıklamaları yaptı: "İlk yarının son dakikalarında yaptığımız bir hatadan gol yedik. Futbolcularım daha sonra toparlandı. İkinci yarının son dakikasında futbolcularım hediye gibi bir gol attı. Bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadım ve konuşmayı sevmiyorum.

SAHADA TAHRİK EDİLİYORUZ

Kayseri'deki maçta verilmeyen penaltılar ve çifte standartlı kararlar beni konuşur hale getirdi. Saha içinde uygulanacak bir kriter varsa bunlar eşit dağıtılmalıdır. Bizim oyuncumuz yan hakeme itiraz edince yan hakem, hakemi çağırıyor ve kart gösteriyor. Bu güzel ama aynısı rakibimiz için gösterilmiyor. Rakiplerimiz itiraz ettiğinde bir şey olmuyor. Kart gösterilmiyor. Oyuncularımız saha içinde tahrik ediliyor. Bunları da hakem görmezden geliyor. Bu durum futbolcularımızı da etkiliyor ve bir baskı oluşturuyor. Sanki sahada 11'e 11 değil, 11'e 14 çıkmış gibi oluyoruz. Tümer'in pozisyonu penaltıydı. Ayrıca bu sezon penaltı konusunda rekora koşuyoruz. 27 haftadır verilmeyen penaltılar konusunda Fenerbahçe çok ilginç bir durumla karşı karşıya.

HAKEM TV'DE İZLESİN

Maçtan sonra hakemin yanına giderek kibar ama tepkili bir şekilde konuştum. Maçtan sonra elini vicdanına koyup Tümer'in pozisyonuna evde televizyonda bakmasını istedim."

09.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KUPADA DERBİ STRESİ

  Zico'nun penaltı öfkesi

  Deivid: 100. golü atmaktan mutluyum

  Song G.Saray formasını unuttu

  Alonso Malezya'da 16. zaferine imza attı

  Hidayet'li Magic'in bu defa yüzü güldü

  Utah Jazz'a Mehmet de fayda etmiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004