Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İstihdam paketi Bakanlar Kuruluna geliyor

TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve beraberindeki heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.

Bakan Çelik, burada yaptığı konuşmada, ziyaretin TBMM'de şu anda Sosyal Güvenlik Reformu diye bilinen yasa tasarısının görüşmelerinin devam etmesi sürecinde gerçekleşmesinin önemli olduğunu vurguladı. Çelik, bu süreçte, bütün kesimlerden tasarıya ilişkin katkı almaya devam ettiklerini ifade etti. Pazartesi günü Bakanlar Kurulunda istihdam paketi ve istihdamın üzerindeki yüklerin azaltılması ile ilgili bir taslağın değerlendirileceğini hatırlatan Çelik, ''Bu süreçte bu görüşmenin olmasını çok önemsiyoruz. Görüşme inanıyorum ki gerek Sosyal Güvenlik Reformu gerekse İstihdam Paketi çerçevesindeki düzenlemelere önemli katkı sağlayacaktır'' dedi.

TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ da, Bakan Çelik ile Sosyal Güvenlik Tasarısını konuşacaklarını, bu konuda önerilerini sunacaklarını ve Bakanı dinleyeceklerini söyledi. Görüşmede ayrıca ''İstihdam ile ilgili neler yapılabilir, özel olarak kadın konusunda bir ulusal istihdam planı benimsenebilir mi, istihdamın üzerindeki yüklerin azaltılması'' konularının ele alınacağını vurguladı.

/ ANKARA

18.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Borçsuz insan kalmadı

  Doğalgazda KDV'yi indirin

  Ataşehir esnafın umudu oldu

  Türkiye, Hannover Fuarından çok şey bekliyor

  Golf Dondurma 2008'de de iddialı

  İstihdam paketi Bakanlar Kuruluna geliyor

  YTL, 99 ülkenin parası karşısında değerlendi

  Özelleştirilen şirketlerden 22 bin işçi çıkarıldı

  Tarihî sularda petrol aranacak

  Meral yeniden İMDER başkanı

  Doğalgaz'ı kullanırken bu kuralları ihmal etmeyin


 Son Dakika Haberleri