20 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Ahmet Cömert'te gergin toplantı

İSTANBUL'DA bugün başlayacak Uluslarası Ahmet Cömert Yıldızlar Boks Turnuva'sının basın toplantısı gergin geçti. Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Gençlik Spor İli Müdürü Tamer Taşpınar ile federasyon yetkilerinin katıldığı basın toplantısını Ahmet Cömert'in oğlu Atilla Cömert ile kızı Nilgün Cömert de basın mensuplarının bulunduğu bölümden takip etti. Toplantıda Gözgeç ile Atilla Cömert sert bir şekilde tartıştı. Başkan Gözgeç yaptığı konuşmada, kısıtlı imkanlarına rağmen Ahmet Cömert Turnuvası'nı düzenlediklerini belirterek, ''Sırf Ahmet Cömert'in adını yaşatmak için bu turnuvayı yapıyoruz. Turnuvanın zamanlama açısından Türk boksuna, Türk sporuna hiçbir katkısı yok. Ama rahmetlinin adını yaşatmak için kısıtlı imkanlarımıza rağmen, turnuvaya gücümüzün yettiği kadar devam ettireceğiz'' diye konuştu.

5 KAT FAZLA PARA İSTENDİ

Başkan Gözgeç'in konuşmasından sonra söz alan Ahmet Cömert'in oğlu Atilla Cömert, federasyonun Ahmet Cömert'in ismini yaşatmak istediğine inanmadığını dile getirerek, ''Maddi konuda eski başkan Caner Doğaneli ile anlaştık. Ancak daha sonra bana konuştuğumuz rakamın 5 katı istendiği iletildi. Caner Doğaneli eğer 350 bin lira vermezsem, bu turnuvanın federasyon tarafından değiştirileceğini söyledi. Bunu yönetim adına söylediğini ifade etti. Bunu ödemeyeceğimi söyledim. Ertesi gün de turnuvanın yıldızlar kategorisinde yapılacağına dair faks aldım. Ben zaten her yıl 250 bin liralık bir ödeme yapıyorum'' diye konuştu.

GAZETECİLER BARIŞTIRDI

Basın mensuplarının sorularıyla devam edilen toplantıda başkan Eyüp Gözgeç, Ahmet Cömert Turnuvası'nı daha elit bir şekilde yapmak istediklerini belirterek, ''Bu konuda biz masrafların yarısını karşılaşamaya hazırız. Diğer yarısı da aile karşılasın ve turnuvayı daha iyi bir şekilde yapalım. Gerçekten bütçemiz yetmiyor'' şeklinde konuşunca, Atilla Cömert de bu teklife olumlu baktıklarını söyledi. Daha sonra deneyimli gazeteci Hayati Telgeren, Eyüp Gözgeç ile Atilla Cömert'i bir araya getirerek, gerginliğe son verdi. Gözgeç ve Atilla Cömert, toplu fotoğrafta yan yana durarak, basın mensuplarına poz verdi. Bu yıl yıldızlar kategorisinde gerçekleştirilecek Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nda 12 ülkeden yaklaşık 180 sporcu katılacak. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 25 Temmuz tarihine dek sürecek organizasyonda, Türkiye 27 sporcu ile mücadele edecek.

EROL DOYRAN

[email protected]

20.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  FİLEDE ‘2. İSRAİL KRİZİ’ KAPIDA

  Ahmet Cömert'te gergin toplantı

  Avrupa'da ilk altın madalyalı yüzücümüz Ediz ilgi bekliyor

  Doğan: Kocaman F.Bahçe'de başarılı olacak

  Bursa Stadında tel örgüler kalkıyor

  F.Bahçeli futbolcular söz verdi

  Sabri: F.Bahçe maçına hazırız

  F.Bahçe'nin Brandao pazarlığı

  Kewell 1 yıl daha G.Saray'da

  Real'den Mesut için 15 milyon avro

  Henry Arsenal'i bir türlü unutamıyor

  Kocaeli'de Gökhan Arıcı başpehlivan oldu

  Beşiktaş Ersan'ı borsaya bildirdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.