Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Hükümete çağrı: Gündeme hakim olun

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, siyasetin gündeme hakim olmasını istedi. Özel ve kontrolsüz alanlara hakim bir kısım güçlerin derin operasyonlarla gündemi tarumar ettiğini söyleyen Koca, “Bu kontrolsüz güçlerin becerisi olurken, mukabil olarak siyasetin ve legal siyaseti yönlendirenlerin başarısızlığıdır” diye konuştu.


Askerin tavrı “darbe-i müstehcen”

YÖK Yasa Tasarısını hazırlayan ekibin başındaki isim olan ve geçen yıl kendi isteğiyle görevinden ayrılan MEB eski Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Şaban

Erdoğan: Biz büyük hesapların adamıyız

AKP’nin Zonguldak Olağan 2. İl Kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan, bir vatandaşın, “Siirt’ten Zonguldak’a, hanımınızın memleketinden 200 Siirtliyi i


  ‘YÖK’ün kararı ideolojik’

YÖK Genel Kurulu’nda alınan bir kararla, İlahiyat fakültelerinin öğretmen yetiştirme dönemine son verilmesine Adıyaman Eğitim-Bir-Sen Şubesi tepki gösterdi. Gaffari İzci YÖK’ün almış olduğu kararla toplam 10 İlahiyat fakültesinin bünyesinde bulunan İlköğretim Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenliği bölümlerinin bundan sonra eğitim fakültelerine bağlandığını söyledi.


  Diyanet: Din hizmetlerini sorunların çaresi olarak sunuyoruz

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Türkiye’de din hizmetlerinin sorunun kaynağı değil, çaresi olarak sunmaya çalıştıklarını söyledi. Muş’ta düzenlenen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katılacak Bardakoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, illerde düzenlenen toplantılarla, sorun ve eksikleri tesbit edip, çözdüklerini ifade etti.


  Ağar: Metrekareye üç çete düşüyor

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, son günlerde ortaya çıkan olayları değerlendirirken, metrekareye üç çete düşer hale geldiğini, milletin bundan rahatsız olduğunu belirterek, “Bunların tümü demokrasi ve topluma karşı yapılmıştır” dedi.


  Uslu: TÜSİAD taleplerinin peşinde

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, ‘’TÜSİAD, Hükümete nasıl diz çökerteceğinin ve perde arkasındaki taleplerinin gerçekleşmesi derdinde’’ dedi.


  Kamu hastaneleri özerk hâle getirilecek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hastahane işletmeciliğiyle ilgili çalışma yaptıklarını belirterek, bu kapsamda kamu hastahanelerinin özerk hale getirilmesinin planlandığını söyledi.


  Diyarbakır’da tutuklu çocuk kalmadı

Diyarbakır’daki izinsiz gösterilere karıştığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 94 çocuğun tamamı tahliye oldu.


  Danıştay saldırganı açlık grevini bozdu

Numune Eğitim ve Araştırma Hastahanesi’ne kaldırılan, Danıştay’a düzenlenen silâhlı saldırının faili Alparslan Arslan’ın yemek yemeye başladığı bildirildi.


  Ecevit’in hayatî tehlikesi sürüyor

Eski Başbakan Bülent Ecevit’in koma durumunun devam ettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.


  AKP’li Topaloğlu: Çete olaylarından endişelenmiyorum

TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi AKP Ankara Milletvekili Doğan Topaloğlu, Danıştay saldırısı sonrasında yaşanan tartışmalara değinerek “Demokraside daha alacağımız epey mesafe var. O mesafeyi aldığımız zaman bu olayları bertaraf edeceğiz. O yüzden çıkan bu çete olaylarından endişelenmiyorum” dedi.


  Okullardaki şiddete kamera tedbiri

Erzurum’da, Atatürk Anadolu Teknik Lisesinde kurulan kamera sisteminin öğrencilerin disiplinsiz davranışları karşısında caydırıcı olduğu bildirildi.


  Mersin’de patlama: 13 yaralı

Mersin’de, bir büfe önüne konulan el bombasının patlaması sonucu meydana gelen patlamada, 13 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde, bombanın cep telefonu düzenekli el bombası olduğu belirlendi.


  Taraklı’da 50 hektar çamlık alan yandı

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde çıkan orman yangınında 50 hektarlık çamlık alan zarar gördü.


  Kentsel Dönüşüm Yasası Başbakanlıkta

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Kentsel Dönüşüm Yasa Tasarısı’nı başbakanlığa yolladıklarını bildirdi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004