Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tribünler niye boş?

Almanya'da 10 günde 5 hazırlık maçı yapan A Millî Takımın boş tribünlere karşı oynaması teknik direktör Fatih Terim'i üzdü. Terim, ''Seyircisiz oynamak hoş değil. Biz bu hazırlık maçlarını hem deplasmana hazırlanalım hem de yurtdışındaki vatandaşlarımızla beraber olalım diye organize ettik'' dedi.


Nihat: Milli Takımı ço iyi bir gelecek bekliyor

A Milli Takımın yıldız futbolcularından Nihat Kahveci, Almanya'da çok yoğun tempoda maçlar yaptıklarına işaret ederek, bu temponun yorucu olduğunu, an

F.Bahçe'de transferleri yeni antrenör yapacak

Fenerbahçe Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, futbolcuların teknik direktörün istekleri doğrultusunda transfer edilmesi gerektiği


  Hakan Şükür ve Sabri çorbacıda taciz edildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde şampiyonluk kutlamasına katılan Galatasaraylı futbolcular Hakan Şükür ve Sabri Sarıoğlu, iki gencin sözlü tacizine uğradılar.


  Kupada ilk maç Cumaya

Yılın en önemli spor organizasyonu olan 18. Dünya Kupası finalleri, 9 Haziran 9 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın 12 ayrı şehrinde ve stadında gerçekleştirilecek.


  Galatasaray'da eğlenceye devam

Muğla'da, Galatasaray coşkusu yaşandı. Taraftarlar, Muğla Galatasaraylılar Derneği binasının açılışı için Muğla'ya gelen Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, yönetici Fatih Gökşen ve eski yöneticilerden Ergun Gürsoy yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.


  Trabzonspor'un kupalarına şaşırdı

Trabzonspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı Sebastiao Lazaroni, Bordo-mavili kulübün müzesini gezdi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004