Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tribünler niye boş?

Almanya'da 10 günde 5 hazırlık maçı yapan A Millî Takımın boş tribünlere karşı oynaması teknik direktör Fatih Terim'i üzdü. Terim, ''Seyircisiz oynamak hoş değil. Biz bu hazırlık maçlarını hem deplasmana hazırlanalım hem de yurtdışındaki vatandaşlarımızla beraber olalım diye organize ettik'' dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 galip geldiğimiz Angola maçında ortaya koydukları futboldan dolayı futbolcularını kutladı. Fatih Terim, Nihat Kahveci ve Gökhan Zan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, ''Futbolcularım maç oynaya oynaya tecrübe kazanacaklar'' dedi. Çok diri ve Dünya Kupası finallerine hazır bir takımla oynadıklarını belirten Terim, ilk yarıda Angola'nın daha üstün bir futbol oynadığını söyledi.

İkinci yarıda oyunu dengeleyerek daha baskılı oynayan taraf olduklarını kaydeden Terim, 10. günde 5. hazırlık maçlarını yaptıklarına dikkati çekerek, ''Bu maçta fiziksel eksikliğimiz olmasına rağmen galip gelmeyi bildik'' diye konuştu. Her iki takım için de güzel bir hazırlık maçı olduğunu ifade eden Terim, maçı az sayıda taraftarın izlediğinin hatırlatılması üzerine, ''Seyircisiz oynamak tabii ki hoş değil. Biz bu hazırlık maçlarını hem deplasmana hazırlanalım hem de yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızla beraber olalım diye organize ettik'' dedi.

SAVUNMA HATALARI

Bir gazetecinin, ''Angola karşısında ilk yarıda çok gol pozisyonu verilmesini neye bağlıyorsunuz'' biçimindeki sorusu üzerine Terim, ''Futbolcular oynaya oynaya tecrübe kazanacaklar. Oyuncular Angola'nın hızlı oyuncuları karşısında tereddütte kaldılar. Çıkalım mı, kademe mi yapalım diye. İkinci yarıda bu sorunu hallettik. Bir de diri bir takıma ve Dünya Kupası'na hazırlanan dinlenmiş bir takıma karşı 2 günde bir maç oynayan bir takım olarak fiziki yorgunluğumuz da var. Bunu da eklememiz gerekiyor'' diye konuştu.

Terim, ''Türkiye burada Dünya Kupası'na katılacak takımlarla hazırlık maçları yapıyor. Ancak kendisi burada yok. Almanya'da olamadığınız için kendinizi nasıl hissediyorsunuz'' biçimindeki soruya da, ''Tabii ki çok da iyi hissetmiyorum. Türkiye'nin Dünya Kupası'nda olması gerektiğini düşünüyorum. Ortada dramatik bir durum var'' diye cevap verdi.

Deneyimli teknik adam milli takım formasını alan bir oyuncunun bunu yitirmeme adına çok efor sarfetmesi gerektiğine işaret ederek, Uğur Boral'ın kendisini daha da geliştireceğine inandığını, oynadığı futbolun da gelecek için iyi bir sinyal verdiğini anlattı.

04.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tribünler niye boş?

  Nihat: Milli Takımı ço iyi bir gelecek bekliyor

  F.Bahçe'de transferleri yeni antrenör yapacak

  Roberts: Beşiktaş'a gelirim

  Hakan Şükür ve Sabri çorbacıda taciz edildi

  Kupada ilk maç Cumaya

  Galatasaray'da eğlenceye devam

  Trabzonspor'un kupalarına şaşırdı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004