Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ülker, yarın Efes'i yenerse şampiyon

Basketbolda Efes'in tahtı sallanıyor. Final serisine 1-0 önde başlayan Ülkerspor, ard arda iki maç kazanarak durumu 3-0'a getirdi. Abdi İpekçi Salonunda yarın oynanacak maçı da kazanması halinde Ülkerspor şampiyonluğunu ilan edecek.


Okur: NBA'de en iyi sezonu geçirdim

Utah Jazz forması giyen milli basketbolcu Mehmet Okur, NBA'de bu sezon kariyerinin en iyi maçlarını çıkardığını belirterek, "Sezon başında All Star'a

Beşiktaş'lı Koray Erciyes'le anlaştı

Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünen Koray ile görüşüyor. Koray'ı kadrosuna kazandırmak isteyen Erciyesspor yönetimi, menajerler düzeyi


  Genç Lucescu G.Antep'e geliyor

Gaziantepspor'un Rumen teknik direktör Ravzan Lucescu ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Kırmızı-siyahlı kulübün, genç teknik direktör ile her konuda anlaştığı ve kısa bir süre içinde içinde mukavele imzalayacağı belirtildi.


  Terim: Kimsenin bilmediği oyuncuları çıkardık

A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde yaptığı 16 günlük Almanya kampını tamamlayarak öğle saatlerinde İstanbul'a döndü. Havalimanı'nda, A Millilerin, 16 günlük Almanya kampıyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kampın son derece verimli geçtiğini söyledi.


  Yağlı güreşlere hanımağa damgası

İstanbul Ordu Kumrulular Derneğince Maltepe Başıbüyük piknik alanında organize edilen yağlı güreşlerde başpehlivanlığı İrfan Şen kazandı. Güreşlerin birinci turunda güreş alanına gelen eğitimci, işkadını ve A. Gazi Güreşleri hanımağası Tülay Orhun alkışlarla karşılandı.


  Arıcı başpehlivan

105. Tarihi Fevziye Yağlı Güreşleri'nde Gökhan Arıcı başpehlivan oldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004