Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Kimsenin bilmediği oyuncuları çıkardık

A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde yaptığı 16 günlük Almanya kampını tamamlayarak öğle saatlerinde İstanbul'a döndü. Havalimanı'nda, A Millilerin, 16 günlük Almanya kampıyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kampın son derece verimli geçtiğini söyledi.

Futbolcuların tatillerinden fedakarlık yaparak büyük bir özveri örneği gösterdiklerini kaydeden Terim, "Teknik heyet olarak son derece mennunum kamptan. Uzun ve yorucu geçen bir ligin ardından 2 gün arayla maç oynadı futbolcularımız. Kendilerine, hocalarına ve kulüplerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kampın asıl amacının kimsenin bilmediği oyuncuları Milli Takım'a kazandırmak olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Mühim olan bazı oyuncularımızı kazanmaktı. Kimsenin bilmediği oyuncuların ortaya çıkması, bilinen futbolcuların daha iyi durumda gözükmesi bizi sevindirdi. Bu sayede bazı arkadaşlarımız ön plana çıkarak Milli Takım'ın uzun yıllar futbolcu sıkıntısı çekmeyeceğini göstirdiler" şeklinde konuştu.

Terim, sezonun yeni bitmesine rağmen futbolcuların büyük bir ciddiyetle ortaya koyduğu performansın kendilerini gelecek için ümitlendirdiğini sözlerine ekledi.

06.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ülker, yarın Efes'i yenerse şampiyon

  Okur: NBA'de en iyi sezonu geçirdim

  Beşiktaş'lı Koray Erciyes'le anlaştı

  F.Bahçe'de imzalar yarın atılıyor

  Genç Lucescu G.Antep'e geliyor

  Terim: Kimsenin bilmediği oyuncuları çıkardık

  Yağlı güreşlere hanımağa damgası

  Arıcı başpehlivan

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004