Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Al Omar: Türkiye’ye yatırımlarımız sürecek

Kuveyt Türk Yönetim Kurulu Başkanı Mohammad Al Omar, Türkiye’deki hızlı değişim ve büyümeyi desteklediklerini belirterek, sağlık, demiryolu, toplu konut projelerine yatırım yapmak istediklerini söyledi.

2. Türk-Arap Ekonomi Forumu’na katılan Mohammad Al Omar, “Kuveyt Finance House’un Türkiye’de Yatırım Tecrübesi” konulu bir konuşma yaptı.

Al Omar, Türkiye’nin potansiyeli ve gelişimine duydukları güven sonucu Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın, 2 milyar dolar toplam varlığı, yaklaşık bin 300 çalışanı, 2006 sonunda 80’e ulaşacak şube ağının yanı sıra, Autoland ve Körfez Gayrimenkul gibi iştirakleri vasıtasıyla Türk ekonomisine doğrudan yatırımlar yaptığını ve Türkiye’deki hızlı değişim ve büyümeyi desteklediklerini belirtti.

Mohammad Al Omar konuşmasının devamında, Türkiye’nin reel sektörüne milyarlarca dolarlık katkı yapmanın yanısıra, yatırım bankacılığı alanında önemli hizmetler veren en önemli katılım bankalarından biri olduklarını, son dönemde de Türk Hava Yolları için 250 Milyon USD’lık leasing işlemi yaptıklarını ve 5 adet uçağın THY’nin kullanımına sunulduğunu kaydetti. Türkiye’de özellikle sağlık, demiryolu, toplu konut projelerine yatırım yapmak istediklerinin altını çizen Al Omar ayrıca GAP bölgesinde de muhtelif yatırım projelerini değerlendirebileceklerini belirtti.

/ İSTANBUL

11.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beyin göçü geri bırakıyor

  Sendikalar toplu görüşme hazırlıklarına başladı

  İŞ-KUR’dan hem kurs, hem günlük

  The Wall Street Journal Europe Türkiye’de basılmaya başlıyor

  TOKİ, konut satışında şartları hafifletti

  Çiftçi de, tüccar da mennun kalmadı

  Al Omar: Türkiye’ye yatırımlarımız sürecek

  Kapıkule’de TIR kuyruğu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004