Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Müzakereler sıkıntılı geçecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bundan sonra AB ile önlerinde uzun bir yol olduğunu belirterek, “Müzakerelerin sıkıntılı geçeceğinin sinyallerini alıyoruz” dedi. İktisadi Kalkınma Vakfı’nın kuruluşunun 40. yılı dolayısıyla İstanbul Swissotel’de düzenlenen yemekte konuşan Erdoğan, İKV’nin, Türkiye’nin AB sürecine 1965 yılından bu yana katkı verdiğini, katılım sürecinde de her alanda yoğun temposunu sürdürdüğünü söyledi.


Avusturya: Rum engeli aşılacak

Türkiye’nin AB üyelik sürecinde en önemli kilometre taşlarından biri olarak gösterilen fiilî müzakerelerin düğümü, yarın Lüksemburg’da çözülecek. AB d

Sorunlar olabilir, ama biz dostuz

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dora Bakoyanni, ‘’Sorunlar olabilir, ama biz dostuz ve dostlar her durumda,her zor şartta birbirleriyle temas kurmakta ter


  Yasağa karşı 60 hafta

Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu tarafından her hafta Abdi İpekçi Parkı’nda gerçekleştirilen “Başörtüsüne Özgürlük” eyleminin 18. haftasında yapılan açıklamada, başörtü yasağının sürdüğü hatırlatıldı.


  Darbelere çizgi darbesi

Demokrat Gençlik Derneği’nin düzenlediği “Darbeler ve Demokrasi” başlıklı karikatür yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde gerçekleştirilen ödül töreni öncesinde Ulvi Alacakaptan ve ekibi “Başkasının Ölümü” adlı oyunu sergiledi.


  Yetimler Yeni Asya’da

İHH’nın “2. Uluslararası Çocuk Buluşması” programı için ülkemize gelen Sudanlı ve Pakistanlı yetim çocuklar, yazarımız Davut Şahin’in 104.4 Bizim Radyo’daki programına katıldılar.


  Öğrenciler gelecekten kaygılı

Bağımsız Eğitimciler Sendikası’nın Eğitim Bileşenleri Araştırma Raporu’na göre, öğrenciler Türkiye’deki hayat kalitesinden memnun değil ve geleceklerini yurtdışında görüyorlar.


  Mecburî hizmette mağduriyet yok

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ‘’Anayasa Mahkemesinin, Mecburi Hizmet Kanunu’nun Anayasa’ya aykırı olmadığı yönünde karar verdiğini, bu nedenle mecburi hizmet kuralarıyla ilgili işlemlerin devam ettiğini bildirdi.


  Çetelerle kaosa sürükleniyoruz

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ‘’Şu anda çetelerden oluşan terörle birlikte Türkiye kaosa sürükleniyor’’ dedi.


  Arınç, Arnavutluk yolcusu

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Arnavutluk Parlamento Başkanı Jozefina Topallı’nın daveti üzerine bugün bu ülkeye gidecek.


  Anketlerde parayı veren düdüğü çalıyor

Anavatan Partisi (ANAVATAN) Genel Başkanı Erkan Mumcu, kamuoyu anketlerinin gerçeği yansıtmadığını savunarak, ‘’Anketlerde parayı veren düdüğü çalıyor’’ iddiasında bulundu.


  İki terörist ölü ele geçirildi

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK üyeleri arasında çıkan çatışmada, 2 terörist ölü ele geçirildi.


  Ağar, güvence verdi

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ‘’Bizim iktidarımızda, üniversite eğitimindeki özgürlük hiçbir zaman kısıtlanamaz’’ dedi.


  Din eğitiminin içi boşaltılıyor

Türkiye’de kanunlara dayalı olarak dini eğitim veren imam hatip liselerinin YÖK tarafından alanının daraltılmasının, bu okulların öğrenci kapasitesini azalttığına dikkat çekti.


  34 gazeteciye “Altın Yıl” ödülü

İstanbul Gazeteciler Derneği’nin, meslekte en az 50 yılını dolduran gazeteciler için düzenlediği “Babıâli’de Altın Yıl” ödül töreninde 35 gazeteciye “Altın Yıl” ödülü verildi.


  Belediyeden turiste yardım

Güney Kore’den Şanlıurfa’nın turistik ve tarihî mekânlarını gezmeye ve gelen 4 turisten biri (Senarist, Bae Jin Kyoung) aniden rahatsızlanınca Şanlıurfa Özel Dünya Hastahanesine kaldırıldı.


  Hakkari’de deprem paniği

Hakkari’deki 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından meydana gelen artçı sarsıntılardan sonra, halk geceyi dışarda geçirdi.


  Öğrencilere hediye

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede bulunan 15 lisenin son sınıflarında okuyan öğrencilere anlamlı bir jest yaptı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004