Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Almanya’da olmalıydık

Güney Kore Ve Japonya’da yaşadıkları heyecanı ve güzel sonucu Almanya’da yaşayamadıkları için çok üzüldüğünü belirten Güneş, ‘’Çünkü bir Dünya Kupası’nın ne kadar önemli olduğunu bileceklerden biri benim, ama bunları da yaşayacağız, öğreneceğiz, dersler çıkaracağız. Daha iyi sonuçlar almamız için herkesin katkısı olması lazım. Almanya’da, Türkiye’nin muhakkak olması gerekiyordu. Taraftar açısından zaten ikinci ülkemiz. Türkiye katılsaydı, Dünya Kupası’nda iyi bir yere gelirdi’’ diye konuştu.

Şenol Güneş, milli takımın geleceğini çok iyi gördüğünü ifade ederek, şöyle devam etti: ‘’Fatih Terim çok iyi bir teknik direktör. Ama sabırlı olmamız lazım. Türkiye ilerde yeniden adını duyuracak. Federasyon yönetimi iyi bir yönetim, ancak kurumsal kimlik oturmadı. Bunu geliştirmeliyiz. Eğer halen Türkiye’de UEFA kriterleri konuşuluyorsa, sıkıntı var demektir. Bu sıkıntıyı bir an önce ortadan kaldırmamız gerekir.’’

SÜRPRİZ OLABİLİR

Brezilya’nın herkes tarafından favori gösterildiğini vurgulayan Güneş, ‘’6. kez kupayı almak istiyorlar. Brezilya hata yaparsa, iş değişir. Hata yapma ihtimali de büyük. Bu Dünya Kupası’nda büyük bir sürpriz olabilir. Örneğin İsveç-Trinidad ve Tobago maçı gibi. Ufacık bir millet, dev futbol ülkesiyle berabere kaldı’’ dedi.

TÜRKİYE’DE ÇALIŞMAM

‘’Şu an Türkiye de yeni bir takım çalıştırmaya hazır değilim’’ diyen Güneş, umutlarının kırıldığını söyledi. Teknik direktör Şenol Güneş, daha çok şey yapmak istediğini belirterek, ‘’Aslında teklifler var. Yurtdışından da teklifler var. Dışarıdan gelen teklifleri değerlendiriyorum. Uygun görürsem yurtdışındaki bir kulüple anlaşabilirim’’ diye konuştu.

12.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Almanya’da olmalıydık

  Holiganlar işbaşında

  İngilizler şansıyla

  Alkışlar Tobago’ya

  Tecrübe kazandı

  Fatih Terim’in favorisi Brezilya

  Trabzonspor, transferlere hız verdi

  Yıldırım taburcu oldu

  Servet: Tümer’le güçlendik

  Kayseri stadında UEFA hazırlığı

  G. Saray’ın şampiyonluğu Romanya’da kutlandı

  Schaefer Togo yolunda

  Kosta Rika’da Martinez şoku

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004