Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Brezilya şok etti

Almanya'da devam eden Dünya Kupası grup eleme maçlarında merakla beklenen Brezilya-Hırvatistan karşılaşmasında Sambacıların ortaya koyduğu futbol hayal kırıklığı meydana getirdi. Rakibi karşısında oyuna bir türlü ağırlığını koyamayan Brezilya, kalesinde gördüğü tehlikelerle zor durumlara düştü. Kaka'nın enfes golü ile maçtan galip ayrılan Brezilya'da özellikle Ronaldinho, Ronaldo ve Adriano'nun formsuzlukları dikkati çekti.

8 YILDIR YENİLMEDİ

Brezilya önceki gece Hırvatistan karşısındaki 8. galibiyetiyle Dünya Futbol Şampiyonası finali aşamasında arka arkaya galibiyet rekorunu kırdı. Brezilya takımı, 1998'de finalde Fransa karşısında 3-0 kaybettiği karşılaşmadan bu yana tüm maçları kazanarak rekora imza attı. Önceki rekor 1934'te İtalya'daki ve 1938'de Fransa'daki dünya kupaları sırasında 7 galibiyet serisi yakalayan İtalya'ya aitti.

BECKHAM'DAN CEVAP

Bu arada, İngiltere milli takımının kaptanı David Beckham, Alman bulvar gazetesi Bild'in ailesine karşı aşağılayıcı tavrına sert cevap verdi. Beckham'ın kız kardeşi, annesi ve çocuklarının fotoğraflarını basan Bild gazetesi, ünlü oyuncunun kız kardeşini ''fat-ham'' (şişman jambon), annesini ''köylü gülümsemeli'' ve üç çocuğunu da ''bodurlar'' olarak nitelemişti. İngiliz oyuncu basına yaptığı açıklamada, gazete hakkında dava açma niyeti bulunmadığını belirtirken, kendisini eleştirebileceklerini, ancak ailesine yönelik bu tavrı kesinlikle kabul etmeyeceğini belirtti.

CAFU UCUZ KURTULDU

Brezilya Milli Takımı'nın kaptanı Cafu ve eşi Regina Feliciano De Moraes, sahte pasaport düzenlemek suçundan berat etti. İtalyan yargıç Enrico Gialucci, bugün Roma'da yaptığı açıklamada, Cafu'nun, İtalya'da çifte vatandaşlık başvurusunda bulunduğu sırada sahte pasaport verdiği şeklindeki suçlamanın ispatlanamadığını söyledi. Savcı Racanelli, Cafu ve eşi için 9 ay hapis cezası talebinde bulunmuştu.

EKVATOR RAHAT

Ekvator Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Suarez, düzenlediği bir basın toplantısında, şimdilik sadece Kosta Rika karşılaşmasını düşündüklerini belirterek, ''Almanya maçını değil, Kosta Rika'yı düşünüyoruz. Hedefimiz gruptan çıkmak'' dedi.

SAKATLARIN DURUMU

Meksika Milli Takımı'nın tanınmış forvet oyuncusu Jaret Borgetti'nin, İran karşılaşmasında baldırından sakatlandığı için yaklaşık 10 gün boyunca sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Çek Milli Takımı'nın ABD ile yaptığı maçta sakatlanarak sahadan ayrılan ünlü forvet Jan Koller'in iyileşmesinin uzun zaman alacağı belirtildi.

15.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Brezilya şok etti

  Okan: 2. ligi düşünmüyorum

  Ümit: F.Bahçe'ye giderim demedim

  UEFA, F.Bahçe Stadını beğendi

  Pancu artık Bursasporlu

  Fatih'in umreden dönüşü bekleniyor

  Kaya, TAU'ya transfer oluyor

  Burak imzaladı

  Fevzi: Koparıldım

  Celal Doğan'ı delegelikten çıkardılar

  Şahin'in final tahmini: Brezilya-Almanya

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004