Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Okan: 2. ligi düşünmüyorum

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Okan Buruk, transfer durumunun gelecek hafta netleşeceğini söyledi.

Etimesgut Şekerspor'a transfer olan Sergen Yalçın'ın tercihine saygı duyduğunu belirten deneyimli oyuncu, ''Benim niyetim büyük takımlarda devam etmek'' dedi. Yeni sezon öncesinde tatilini İzmir'in Çeşme ilçesinde geçiren Okan Buruk, gelecek sezona ilişkin kararının henüz netleşmediğini ve menajerinin İstanbul'da görüşmeleri sürdürdüğünü bildirdi. Sergen'in Etimesgut Şekerspor'a transferini saygı duyulacak bir karar olarak nitelendiren Buruk, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Sergen 34 yaşında bir arkadaşımız. İyi bir teklif yapıldı. Bu teklifi değerlendirmesi normal. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra, büyük takımlarda oynamayacaksa, diğer takımlar hemen hemen aynı düzeyde. Tabii ki, İkinci Lig (B) Kategorisi daha zor olacak diye düşünülebilir, ama Sergen profesyonelce bir karar verdi ve buna saygı duymak gerekir.'' ''Benzeri bir teklifi kabul eder misin'' şeklindeki soruya karşılık Buruk, ''Çok iyi bir teklif olursa, (Hayatta oynamam) diyemezsiniz, ancak açıkçası benim niyetim büyük takımlarda devam etmek ve inşallah da bu olur'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın transfer çalışmalarını da değerlendiren Buruk, şöyle konuştu: ''Gelecek vaat eden oyuncular alındı. Nobre dışında çok fazla göze batan transfer yapılamadı. Bu da biraz zor. Türkiye'ye kolay kolay isim olmuş, hedefleri olan bir oyuncuyu getiremiyorsunuz. Maliyeti yükseliyor. Yıldız oyuncular alamazsınız, ama belki gerekli oyuncuları alırsınız. Beşiktaş da bunu yapıyor.''

15.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Brezilya şok etti

  Okan: 2. ligi düşünmüyorum

  Ümit: F.Bahçe'ye giderim demedim

  UEFA, F.Bahçe Stadını beğendi

  Pancu artık Bursasporlu

  Fatih'in umreden dönüşü bekleniyor

  Kaya, TAU'ya transfer oluyor

  Burak imzaladı

  Fevzi: Koparıldım

  Celal Doğan'ı delegelikten çıkardılar

  Şahin'in final tahmini: Brezilya-Almanya

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004