Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Abdülmecid Nursî: Üstadın naaşı Isparta'da

Bediüzzaman'ın Şanlıurfa'daki kabrinin 27 Mayısçılar tarafından başka bir yere nakli sürecinde bizzat bulunan kardeşi Abdülmecid Nursî'nin anlattıkları, “Naaş denize atıldı” iddiasını yalanlıyor.


Yasadaki geriye gidiş durdurulsun

Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Sendikası, Yayıncılar Birliği, Kitap Çevirmenleri Birliği, Uluslararası Yazarlar Birliği Türkiye Merkezi, Türkiye Ya

Erdoğan: Milliyetçiliğimi kimseyle paylaşmam

Başbakan Erdoğan, “Milliyetçilik vatansever olmaksa, Türk milletine hizmet etmekse, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaksa, bu konuda bizden


  Yüce Divan’dan yarın karar çıkması bekleniyor

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eski Devlet Bakanı Güneş Taner’in ‘’Türkbank ihalesine fesat karıştırmak’’ suçundan Yüce Divan’da yargılandıkları dâvâda, kararın yarın açıklanması bekleniyor.


  Seferi Yılmaz tutuklandı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 9 Kasım 2005’te meydana gelen olaylarda kitapevi bombalanan Seferi Yılmaz, ‘’örgüt üyesi olma’’ şüphesiyle tutuklandı.


  Recep Akdağ’dan ‘Yeşil Kart’ açıklaması

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yeşil kartlı vatandaşların sadece 1. basamak sağlık kuruluşlarından yararlanması ve hastalığın tedavisinde yetersiz kalındığı durumlarda da ölüme terk edilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.


  Arınç, Bulgaristan’da

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Türkiye ile Bulgaristan arasındaki ilişkilerin mükemmel düzeyde olduğunu ve hiçbir sorun bulunmadığını söyledi.


  AKP, kampa giriyor

AKP 7. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 23-25 Haziran tarihleri arasında Antalya’da yapılacak. Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Antalya’nın Kundu beldesindeki bir otelde yapılacak toplantıya, bakanlar, milletvekilleri, parti kurucuları ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri katılacak.


  Karekin’den Bartholomeos’a ziyaret

Ermeni Genel Patriği Karekin II, Fener Rum Patriği Bartholomeos’u ziyaret etti. Balat’daki Fener Rum Patrikhanesi’ne Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II ile birlikte limuzinle gelen Karekin, patrikhane görevlilerince karşılandı.


  NATO’ya Ermenistan şikâyeti

NATO Parlamenter Asamblesi (NATOPA) Başkan Yardımcısı sıfatıyla geçtiğimiz hafta Ermenistan’a giden AKP Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, Erivan’da yaşadığı “diplomatik skandalı” NATO yönetimine de taşıdı.


  Savaşın olmadığı tarihe yolculuk

Tarih Vakfı, ilköğretim okulu öğrencilerine, insanoğlunun yerleşik hayata geçtiği ilk yerlerden biri olan Çatalhöyük’te, insanlık tarihinin, savaş ve kavganın olmadığı dönemini anlatıyor.


  Vakıf üniversiteleri ücretlerini açıkladı

Vakıf üniversiteleri, 2006-2007 akademik yılı eğitim ücretlerini ilân etmeye başladı. Bilkent Üniversitesi, 2006-2007 ders yılında ilk kez kayıt olacak öğrenciler için yıllık eğitim ücretini, bütün programlar için KDV dahil 14 bin 40 YTL olarak belirledi.


  Yabancı öğrenciler törenle uğurlandı

Mozaik Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Türkiye’deki üniversitelerde okuyan ve mezun olan 14 farklı ülkeden gelmiş 108 yabancı öğrenci için mezuniyet gecesi düzenledi.


  İş adamından eğitime destek

Kuluncaklı iş adamı Celal Yenitur, dereceye giren mezunları para ile ödüllendirdi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004