Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

36 yılın en iyi Almanya'sı

Dünya Kupası finalleri devam ederken, Almanya, 1970 yılından bu yana ilk turdaki en iyi sonucunu elde etti. İlk turdaki 3 maçından da galip ayrılarak (A) Grubu'nda lider olanAlmanya Milli Takımı'nda, teknik direktör Juergen Klinsmann, buna rağmen son derece mütevazı bir tutum sergiledi.


Erdoğan: Brezilya bu işi götürür

Başbakan, "Kupada şu ana kadar seyrettiklerim arasında beğendiğim takımlar Brezilya, Arjantin, İspanya ve Ekvador. Almanya ev sahibi avantajını kullan

Ümit Özat'tan 100. yıl sözü

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Ümit Özat, Fenerbahçe camiasının 100. yılını kutlayacağı 2006-2007 sezonunda kendilerini çok önemli görevlerin bekled


  Bu defa bayrağ indiremediler

Boğaziçi Köprüsü'ne asılan dev Galatasaray bayrağının dün bağlantıları kesilerek denize düşürülmesinden sonra yeniden asılan bayrağı indirmeye çalışan 2 kişi gözaltına alındı.


  Sergen sezon erken açtı

Etimesgut Şekerspor'un transfer ettiği Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım ve Tamer Tuna hazırlık kampına katıldı.


  Eşekle güreş antrenmanı

Özellikle serbest stilde Rusya Güreş Milli Takımı'nın en büyük kaynağı durumundaki Dağıstan'da, bu spor dalındaki üstün başarının nedeni ortaya çıktı.


  Şampiyon Miami

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), Miami Heat, 18 yıldır mücadele ettiği ligde ilk şampiyonluğunu kazandı.


  Beşiktaşlı futbolculara oksijen testi

Yeni sezon hazırlıklarına erken başlayan Beşiktaş, sezonun ikinci antrenmanını dün sabah yaptı. Siyahbeyazlı oyunculara, dünkü çalışmada maksimum oksijen tüketim testi uygulandı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004