Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Erdoğan: Brezilya bu işi götürür

Başbakan, "Kupada şu ana kadar seyrettiklerim arasında beğendiğim takımlar Brezilya, Arjantin, İspanya ve Ekvador. Almanya ev sahibi avantajını kullanabilir'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da devam eden Dünya Kupasında Brezilya'yı şampiyonluğa en yakın aday olarak gördüğünü açıkladı. Erdoğan, TRT'de canlı yayınlanan ''Enine Boyuna'' programında, Nermin Tuğuşlu'nun soruları cevapladı. Bir soru üzerine dünya kupası maçlarını izlemeye çalıştığını ifade eden Erdoğan, ''Seyrettiklerim arasında bu işi Brezilya götürür gibi geliyor. Şu ana kadar seyrettiklerim arasında beğendiğim takımlar Brezilya, Arjantin, İspanya ve Ekvador. Almanya ev sahibi avantajını kullanabilir'' yorumunda bulundu.

''Fenerbahçenin hali ne olacak?'' sorusu üzerine Erdoğan, ''Fenerbahçenin önce başkanını bulması gerektiğini'' söyledi. Erdoğan, ''Temennim odur ki yeni dönemde yönetim birçok eksikliklerini görmek suretiyle giderir ve yeni sezona farklı bir şekilde hazırlanırlar. Gerek içerde, gerekse dışarıda Türkiye'yi güzel bir şekilde temsil ederler'' dedi.

Galatasarayın dışarıdaki tecrübesinin ''takdire şayan'' olduğunu dile getiren Erdoğan, uluslararası müsabakalarda Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş takımlarını ayırım yapmadan izlediğini ifade etti. Erdoğan, ''Ama çocukluğumdan bu yana gönlümün takımı Fenerbahçe. Başbakan olduğum için Fenerbahçenin içerdeki maçlarına da gidemiyorum. Niye? diğerlerini gücendiririm diye'' şeklinde konuştu.

Spora önem verdiklerini ifade eden Erdoğan, bu alanda yeni adımlar attıklarını, spor liseleri kurduklarını anlattı.

Milli Eğitim Bakanlığının, milli takımla işbirliği yapacağını kaydeden Erdoğan, spor alanında çocukların çekirdekten yetişmiş olacağını belirterek, ''Birkaç yıl içinde Türkiye birçok dalda yeniden bir sıçramayı başarmış olacak'' dedi.

22.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  36 yılın en iyi Almanya'sı

  Erdoğan: Brezilya bu işi götürür

  Ümit Özat'tan 100. yıl sözü

  Holiganlar olay çıkardı

  Bu defa bayrağ indiremediler

  Sergen sezon erken açtı

  Eşekle güreş antrenmanı

  Şampiyon Miami

  Beşiktaşlı futbolculara oksijen testi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004