Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millî takımda oynarım

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio, ailesiyle birlikte Türkiye’de mutlu olduğunu ifade ederek, takımının menfaati için vatandaş olma teklifini kabul edeceğini açıkladı.

Vatandaşlık işlemlerine başlamak için, sarı-lacivertlilerin diğer yabancı oyuncularından daha erken Türkiye’ye dönen Aurelio, Özel Acıbadem Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinden önce yaptığı açıklamada, kendisinden istenen belgeleri beraberinde getirdiğini bildirdi.

Vatandaşlık başvurusu için kulübünün kendisini yönlendirmesini beklediğini belirten Aurelio, ‘’Ben ve ailem Türkiye’de olmaktan her zaman mutluluk duyduk. Türkiye’yi seviyoruz. Milli takımda yer almak benim için güzel bir şey olur’’ diye konuştu.

Sağlık kontrollerinin ardından da basın mensuplarının sorularını cevaplayan Brezilyalı futbolcu, konuyla ilgili şunları söyledi: ‘’Bu konu hakkında çok fazla söylenecek bir şey yok. Önemli olan Fenerbahçe için ne olacağıdır. Fenerbahçe için iyi olacaksa vatandaşlık teklifini kesinlikle kabul edeceğim. Benim ve Fenerbahçe için güzel olan neyse o olacak. Türk milli takımı iyi bir ekip ama burada adım adım gitmek gerekiyor. İlk önce Türk olma işlemleri tamamlansın, ondan sonra milli takım aşamasına geçeriz.’’

Kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü hâlâ yaşıyoruz

Aurelio, geçen sezon kaçırdıkları şampiyonluğun üzüntüsünü hâlâ yaşadıklarını söyledi. Yeni sezonda daha iyi çalışıp şampiyon olabilmenin çok önemli olduğunu kaydeden Brezilyalı futbolcu, ‘’Geçen sezonki tatsız olay hâlâ akıllarda. Benim için dün gibi zaten. Çok üzüldüm ve mutsuz oldum’’ diye konuştu.

Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarında başarılı olmasının kendisini çok mutlu edeceğini ifade eden Aurelio, ‘’Bu sezon arkadaşlarımızla birlikte bunu gerçekleştirmek için uğraşacağız’’ dedi. Fenerbahçe’ye teknik direktör adayları konusunda Scolari ve Parreira’nın adının geçtiği hatırlatılması üzerine Aurelio, ‘’Bu konu hakkında söyleyecek fazla bir şeyim yok. Scolari olsun Parreira olsun hepsi iyi teknik direktörler. Fenerbahçe için en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun’’ şeklinde konuştu. Fenerbahçeli futbolcu, vatandaşı Nobre’nin Beşiktaş’a gitmesiyle ilgili bir soruya da , ‘’Marcio iyi bir futbolcu. Fenerbahçe kesinlikle yokluğunu hisedecektir’’ dedi.

/ İSTANBUL

23.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millî takımda oynarım

  Toledo imzaladı

  Beşiktaş kondisyon çalıştı

  Albayrak: 2-3 oyuncu alacağız

  Owen 2007'ye kadar yok

  Murat Uluç Ç. Rize’de

  Kupanın favorisi Brezilya ama...

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004