Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Albayrak: 2-3 oyuncu alacağız

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, "Takımın kadro sıkıntısı yok, biz kadroyu daha zenginleştirmek için çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz transferleri bitirip, takımı kamp dönemine kadar hazırlamak" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, kadro sıkıntılarının bulunmadığını, ancak kadroyu daha zenginleştirmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Almanya kampına kadar transfer çalışmalarını tamamlamak istediklerini söyledi. Yönetim olarak öncelikli hedeflerinin transfer çalışmalarını kamp dönemine kadar tamamlayıp, tam kadro olarak Almanya kampına gitmek olduğunu ifade eden Başkan Albayrak şunları söyledi:

"Yönetim olarak Trabzonspor'un bugününü değil yarınlarını düşünüyoruz. Onun için transferde temkinli hareket ediyoruz. Trabzonspor'da kadro sıkıntısı yok. Ama bizler kadroyu daha zenginleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Almanya kampına tam takım olarak gitmek istiyoruz. Ligin bitmesiyle sporcu bedelleri artı. Ancak bu süre zarfında bu rakamlar yarı yarıya indi. İlk yaptığımız görüşmelerde kulüpler ve futbolcular yüksek rakamlar telaffuz ediyorlardı. Arz ve talep meselesi bu, şimdi ise fiyatlar belli bir yere kadar geldi. Liglerin başlamasına yakın bu fiyatlar daha da aşağıya inecektir. Trabzonspor için transferde geç kalınmış bir şey yok. Geçen sezonun ikinci yarısında aldığımız oyuncuları kadroya iyi bir şekilde monte ettik. Takıma faydalı oyuncular aldık. Bu kadroya 2-3 takviye daha yapmayı düşünüyoruz."

23.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millî takımda oynarım

  Toledo imzaladı

  Beşiktaş kondisyon çalıştı

  Albayrak: 2-3 oyuncu alacağız

  Owen 2007'ye kadar yok

  Murat Uluç Ç. Rize’de

  Kupanın favorisi Brezilya ama...

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004