Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ergün: G.Saray'da arkadaşlık çok iyi

İtalya'da üç hafta önce Gonca Penbe ile evlenerek dünyaevine giren Galatasaraylı Ergün Penbe, tatilini geçirmek üzere memleketi Zonguldak'a geldi. Eşi Gonca Penbe ile Kilimli sahilinde dolaşan Ergün, yeni sezon, transfer, köprüden bayrak indirme olayı ve dünya kupası hakkında açıklamalarda bulundu.

Ergün, Galatasaray bayrağının Boğaz Köprüsü'nden indirilmesi olayının çok çirkin olduğunu belirterek, "Olmaması gereken şeyler. Bu sene bizim asılıyorsa seneye kim şampiyon olacaksa onların takımının bayrağı asılacak. Böyle şeyler ülkemizde bence yanlış şeyler diye düşünüyorum" diye konuştu.

Transfer konusuna değinen Penbe, "Şu anda zannedersem bir transfer olmadı. Sadece iç transfer halledildi. Yurtdışında olduğum için pek takip edemedim. Ama Galatasaray büyük bir camiadır. Başarı için her zaman bir takım fedakarlıklarda bulunmuştur. Transfer için de bu fedakarlıklarda tekrar bulunacaktır. Son güne kadar en iyi transferler yapılacağı inancındayım" dedi.

Dünya kupası maçlarını tatilde eşiyle izlediğini aktaran milli futbolcu, "Brezilya'yı ilk iki maçta iyi bulmadım. Ama gerçekten her an sonucu etkileyebilecek yıldızları var. Favorim Brezilya. Onun dışında Arjantin ve İspanya da iyi bir takım. Almanya bir çıkış içinde, her geçen gün iyi oynuyor" dedi.

Galatasaray'da yerlisinden yabancısına kadar bütün takımda çok iyi bir arkadaşlık olduğunu anlatan Penbe, şöyle konuştu: "Bizde arkadaşlık çok iyi. Tabi ki bizde de problemler oluyor, ama biz aramızda çıkan anlaşmazlıkları hemen halledebiliyoruz. Diğer takımlarda zannedersem bu süreç daha uzun işliyor. Bizde takım ruhu çok iyi oturuyor."

26.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Almanya final oynar

  Ergün: G.Saray'da arkadaşlık çok iyi

  Ülker'in yıldızları F.Bahçe'de

  Tümer: Yakın ilgi görüyorum

  Zdravkov 1 yıl daha Rize'de

  Haşim Karadağ Malatyaspor başkanı oldu

  Başpehlivana araba ödülü

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004