Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ülker'in yıldızları F.Bahçe'de

Sarılacivertli kulüp, sponsorluk anlaşması yapacağı Ülkerspor'dan İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan ve Ömer Onan'ı kadrosuna kattı. Rasim Başak takımda kaldı.

Fenerbahçe Kulübü, sponsorluk anlaşması yapacağı Ülker Grubu'nun takımı olan Ülkerspor'dan 3 oyuncuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe Kulübü'nden resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan açıklamada, Ülker Grubu ile geniş bir sponsorluk kapsamı içerisinde çalışmaların sürdüğü belirtilerek, ''Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, bu kapsamda başta İbrahim Kutluay olmak üzere Mirsad Türkcan ve Ömer Onan'ı kadrosuna katmıştır'' denildi. Açıklamada, oyuncuları Rasim Başak'ın da bu yeni oluşumda yer alacağı belirtilirken, diğer genç oyuncular ile ilgili görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Öte yandan Ülkersporile şampiyonluk sevinci yaşayan ve Fenerbahçe ile yeni sezon için prensip anlaşmasına varan Ömer Onan, Ülkerspor'un basketbol adına attığı adımların kulüp takımlarına fayda getireceğini, ancak Türk oyuncuları olumsuz etkileyeceğini söyledi. Ömer, yaptığı açıklamada, özellikle Fenerbahçe ile yapılacak işbirliği sonrası sarılacivertli takımın Avrupa Ligi'nde daha avantajlı olacağını belirterek, ''Fenerbahçe olarak Avrupa Ligi'nde oynadığımızda 10 bin seyirci arkamızda olacak'' dedi.

Ülkerspor'un attığı adımların kulüp takımlarına destek vereceğini ifade eden Ömer, Türk oyuncuların ise bundan darbe alacağını savundu. Birleşme sonrası iki kulüpten bir kulübün ortaya çıkacağını ifade eden Ömer Onan, ''İsim yapmış oyuncular için sorun yok. Ama geride kalan oyuncular sıkıntı yaşayacak. İşbirliği ile iki kulüpten bir kulüp çıkacak. Bu da piyasayı düşürecek. Türk oyuncuları için kötü oldu. İsim yapmış oyuncular etkilenmiyor, ama geriye kalan oyuncular etkileniyor'' diye konuştu.

26.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Almanya final oynar

  Ergün: G.Saray'da arkadaşlık çok iyi

  Ülker'in yıldızları F.Bahçe'de

  Tümer: Yakın ilgi görüyorum

  Zdravkov 1 yıl daha Rize'de

  Haşim Karadağ Malatyaspor başkanı oldu

  Başpehlivana araba ödülü

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004