Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Uğur: Fener'de kalıcı olacağım

Fenerbahçe'nin yeni transferi Uğur Boral, 'Endişem yok. Kendime güvenen bir insanım. Bu yüzden büyük camiayı seçtim. Buraya kalıcı olmaya ve buraya layık olmaya geldim. İnşallah öyle olacağını umut ediyorum'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Uğur Boral, sarı-lacivertli takıma kalıcı ve layık olmaya geldiğini söyledi. Samandıra Tesislerindeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Uğur, ''Endişem yok. Kendime güvenen bir insanım. Bu yüzden büyük camiayı seçtim. Buraya kalıcı olmaya ve buraya layık olmaya geldim. İnşallah öyle olacağını umut ediyorum'' diye konuştu.

100. YIL ÇOK ÖNEMLİ

Sarı-lacivertli futbolcu başkan Aziz Yıldırım'ın, kongrede yaptığı ''Camiaya borcumuz var. Futbolculara Coca Cola kupası dahi olsa almaları gerektiğini söyledim'' şeklindeki sözleri hatırlatılması üzerine şunları kaydetti: ''Kesinlikle başkanımız bu camiaya çok şeyler katmış bir insan. Kesinlikle bu futbolcuların ona borcu olduğu doğrudur. Bizim de çalışmalarımız bu doğrultuda. Herkes bunun bilincinde. 100. yıl çok önemli bir yıl, herkes farkında. İnşallah başkanımıza borcumuzu öderiz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Böyle olacağını düşünüyorum. Bu sıcakta bu özveriyi görünce ben umutlanıyorum. İnşallah bu umudumuz boşa çıkmaz.'' Uğur, teknik direktör yokluğunu şimdiye kadar hiç fark etmediğini de kaydetti.

27.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Buna da şükür

  FIFA'da milyonlarca avro rüşvet dağıtılmış

  Yattara'nın dönüşü yine sorun oldu

  Uğur: Fener'de kalıcı olacağım

  Fener taraftarı "Capello" dedi

  Hünkar Çayırında Sezgin başpehlivan

  Wimbledon Turnuvası dün başladı

  Beşiktaş ter attı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004