Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bağdat’da Sünnî katliâmı

Irak’ın başşehri Bağdat’ta, Sünnîlerin çoğunlukta olduğu Cihad semtinde silâhlı kişilerin, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 40 kişiyi öldürdüğü belirtildi. İçişleri Bakanlığı ve polis kaynakları, olayın, dün bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 3 kişinin öldüğü Şiî camisinin yakınında meydana geldiğini bildirdi.


Filistin’deki dehşeti anlattı

Beyt Lahyalı El Attar ailesi, günlerdir süren İsrail saldırıları sırasında evlerine zorla girip konuşlanan İsrail askerlerinin insanlık dışı muamelesi

İsrailli barış eylemcileri: AB müdahale etsin

İsrailli barış aktivistleri AB’ye “Gazze açık hava hapishanesine döndü. AB bakanlık düzeyinde temsilci görevlendirmeli; Filistin’e yaptırımlara son ve


  Ukrayna’da turuncu koalisyon düştü

Ukrayna’nın Rusya yanlısı Bölgeler Partisi lideri Viktor Yanukoviç, yaptığı açıklamada Rusya ile ilişkileri geliştirmek için çalışmalarda bulunacaklarını belirtti. Yanukoviç hükümet kurmak için çoğunluğu sağlayan ve ‘Yeni Ukrayna Birliği’ olarak kendilerini tanımlayan koalisyonun Başbakan adayı olarak gösterildi.


  Talat: Umut ışığı doğuyor

Kıbrıs Rum yönetimi sözcüsü Hristodulos Pashiardis, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’la Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos arasında önceki gün yapılan görüşmeyi ‘’cesaret verici bir gelişme’’ olarak değerlendirdi.


  Japonya’dan Kuzey Kore’ye tehdit

Japonya, doğrudan nükleer tehdit altında kalırsa Kuzey Kore’ye saldırma hakkının doğacağını düşünüyor.


  ‘Batı’dan İsrail’e özel muamele’

Malezya, ABD ve Fransa’nın, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırılarını kınayan bir karar almasına mani olmasına tepki gösterdi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004