Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kupa rekorlarla tarihe geçti

Almanya'da düzenlenen 18. Dünya Kupası finalleri, rakamsal olarak da birçok rekora ve ilke imza attı. Finallerde oluşan ilginç istatistikler arşivlerde yerini aldı.


Almanya'da bayram

Almanya'nın Portekiz'i 3-1 yenerek dünya üçüncülüğünü elde etmesi, başkent Berlin'de büyük bir coşkuyla kutlandı. Berlin polisi, Portekiz galibiyetini

Kırkpınar'ın rövanşı Kurtdereli'de

Kırkpınar eski başpehlivanlarından Kurtdereli Mehmet'in anısının yaşatıldığı Kurtdere Güreşleri, gelecek hafta yapılacak. Kırkpınar güreşlerinden sonr


  Fener bugün Hollanda'ya gidiyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını İstanbul'da tamamlayan ve Pazar günü izinli olarak geçiren Fenerbahçe, ikinci etap çalışmaları için bugün Hollanda'ya gidecek.


   Vakko yarışında TEB şampiyon

Vakko Odyssee Cannes Uluslararası İstanbul Yelken Yarışı'nı, Erwan Tabarly ve Romain Attanasio'dan oluşan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ekibi kazandı.


  G.Saray'da yeni transfer bu hafta

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, yeni sezon öncesi Germinal Beerschot Antwerpen ile oynanan hazırlık maçında futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu belirterek, "Yeni sezonda çok çalışmamız gerekiyor" dedi.


  Karamürsel'de Kara kazandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde geleneksel olarak 25 yıldır yapılan 'Karamürsel Altın Kemer Güreşleri', her geçen gün Kırkpınar'la boy ölçüşür duruma geliyor.


  Kayseri tur sevinci yaşıyor

İntertoto Kupası'nda ikinci tura yükselen Kayserispor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ''40 yıllık takım, ilk kez bir Avrupa takımıyla maç yapıyor. Tribünlerin dolu olmasını isterdim'' dedi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004