Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millîlerde Malta mesaisi başladı

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup elemelerinde Almanya'da Malta ile seyircisiz karşılaşacak (A) Milli Takım'da hedef, elemelere galibiyetle iyi bir başlangıç yapmak.


2010'da bizi kimse tutamaz

Japonya'da düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final oynama başarısı gösteren 12 Dev Adam'da, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, şamp

G.Saraylı Volkan 3 yıl Ankaraspor'da

Süper Lig ekiplerinden Ankaraspor'da, Fenerbahçeli Murat Hacıoğlu'ndan sonra dün de Galatasaray'dan Volkan Aslan ile sözleşme imzalandı.


  Beşiktaş: Luciano ile ilgilenmiyoruz

Beşiktaş Kulübü, bazı basın yayın organlarında iddia edildiği gibi, Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı Brezilyalı futbolcu Fabio Luciano ile kesinlikle ilgilenmediklerini açıkladı.


  Millîlere Coca-Cola desteği

Coca-Cola’nın son reklam filminde bir kez daha Türkiye A Milli Futbol Takımı’na destek veriliyor ve Malta maçını cezası nedeniyle Frankfurt’ta seyircisiz oynayacak millilere 7’den 70’e tüm Türk halkının verdiği destek işleniyor.


  Appiah'a resmî teklif yok

Fenerbahçe Kulübü, Ganalı futbolcuları Stephen Appiah'ın, Portsmouth Kulübüne transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.


  Fener'i yenen düşer mi?



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004