Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saraylı Volkan 3 yıl Ankaraspor'da

Süper Lig ekiplerinden Ankaraspor'da, Fenerbahçeli Murat Hacıoğlu'ndan sonra dün de Galatasaray'dan Volkan Aslan ile sözleşme imzalandı.

Mavi-beyazlı forma için 3 yıllık sözleşmeye imza atan Aslan, imza töreninde yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Çünkü hedefleri olan bir takıma geldim. Benim de büyük hedeflerim var. Son 2 senedir hedeflerimden biraz şaştım. Tüm takım arkadaşlarım ve teknik kadroyla birlikte Ankaraspor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Volkan Aslan, kendisine yöneltilen, ''Formda olduğun bir dönemde Galatasaray'da oynayamadın, bir haksızlığa uğradığını düşünüyor musun?'' sorusuna, şöyle cevap verdi: ''Bunlar geçmişte kaldı. Tabii ki istediğim şeyler olmadığı için kulübü bıraktım. Haksızlık olur, olmaz, artık onlar geride kalmış. İnsanları utandırmak adına burada eski formuma kavuşup en iyi cevabımı sahada vermek istiyorum.'' Her futbolcu gibi takımın yanı sıra kendisi için de hedefleri olduğunu kaydeden Aslan, ''Milli takıma geri dönerek eski günlerimi hatırlatmak istiyorum. Bunu da Ankaraspor'da gerçekleştirebileceğimi düşündüğüm için bu takımı seçtim. Umarım herkes için hayırlı olur'' dedi.

31.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millîlerde Malta mesaisi başladı

  2010'da bizi kimse tutamaz

  G.Saraylı Volkan 3 yıl Ankaraspor'da

  Delgado: Beşiktaş'ı Cordoba tavsiye etti

  Beşiktaş: Luciano ile ilgilenmiyoruz

  Millîlere Coca-Cola desteği

  Appiah'a resmî teklif yok

  Fener'i yenen düşer mi?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004