Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan Şükür'den vazgeçmem

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Hakan Şükür'ün takım kaptanı olduğunu belirterek, "Ona ihtiyacım var. Ondan vazgeçmem mümkün değil" dedi.

adyospor'da yayınlanan bir programın canlı yayınına katılan Gerets, burada gündemdeki konular ile ilgili açıklamalar yaptı. Beşiktaş maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Eric Gerets, "Çok iyi derbi oldu, taraftarlara iyi bir maç izlettik. Bir golden daha fazla fol atabilirdik. İkinci devre biraz gergindik, beraberliği korumaya çalıştık" dedi.

Bordeaux maçında oynatılmadığı için eleştirilen Hakan Şükür konusunda ise Gerets, "Hakan Şükür benim kaptanımdır. Ondan asla vazgeçemem. Bir çok maçta sakatlıklar olabilir. Hakan'ı dinlenmesi için fırsat verdim. İki gün ağır bir gribe yakalanmıştı. Benim için Bordeaux maçı nasıl önemliyse Beşiktaş maçı da önemli. O da Beşiktaş maçında kendinden beklenen performansı sergiledi" şeklinde konuştu.

Hakan Şükür'ün Beşiktaş maçında gol fırsatları yakaladığını ancak şanssız olduğunu vurgulayan Gerets, "Gol de atabilirdi. Dün Baki ve Koray'la mücadelelerinde iki futbolcuya da yüzde 90 üstünlük sağladı. Hakan'ın Beşiktaş maçındaki formundan memnunum" ifadelerini kullandı.

İnamato konusuna da değinen Gerets, "Her yeni gelen futbolcu gibi onun da uyum sorunu var. Ancak taktik disipline sahip. İstenilenleri sahaya yansıtıyor. İlerleyen günlerde daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.

"Yeni penaltıcınız Ümit Karan mı?" sorusunu ise Gerets, "Ümit Karan oynamadığı dönemde Iliç ve diğer futbolcular penaltı atışlarını kullanıyordu. Oynadığı dönemde zaten Ümit Karan takımın penaltıcısıydı. Bundan sonra da oynadığı maçlarda penaltıcımız o olacak" şeklinde cevaplandırdı.

20.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye'ye büyük ceza

  Hakan Şükür'den vazgeçmem

  Yanal: Vestel'le 5 yıllık sözleşmem var

  Aziz Yıldırım'dan Edu yalanlaması

  TÜRKİYE KUPASINDA BUGÜN

  Sportsnet'ten spor fotoğraf yarışması

  Beckham'ı yedek korkusu sardı

  Trabzon, G.Saray'ı 10 yıldır yenemiyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004