Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Avni Aker’de zor gece

Galatasaray ile Trabzonspor, bugün yapacakları maçla birlikte 99. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadar yapılan 98 karşılaşmanın 43’ünü Galatasaray, 32’sini ise Trabzonspor kazanırken, 23 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere yapılan toplam 98 maçta Galatasaray 124, Trabzonspor ise 106 kez gol sevinci yaşadı.

TRABZON’UN 10 YILLIK HASRETİ

Turkcell Süper Futbol Ligi’nde sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki galibiyet özlemine son vermek istiyor. En son 1995-96 sezonunda sahasında rakibini 4-1’lik sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, hem 10 yıllık galibiyet özlemini gidermek hem de puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak amacında. Bordo-mavili takımda sakatlıkları düzelen Ersen Martin ve Hasan’ın Galatasaray maçında forma giyecekleri açıklandı.

208 GAZETECİ TAKİP EDECEK

Trabzonspor ile Galatasaray’ın Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı karşılaşmayı 208 gazetecinin izleyeceği öğrenildi.

Karşılaşma için 168 yazar ve muhabirin akreditasyon yaptırdığı, bunlardan birinin ise Japon gazeteci olduğu öğrenilirken, 39 foto muhabiri ise saha içinde görev yapacak.

GÖKŞEN: İNGİLTERE’YE

MORALLİ GİTMEK İSTİYORUZ

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, deplasmanda yapacakları Trabzonspor maçına büyük önem verdiklerini söyledi. Fatih Gökşen, Trabzonspor mücadelesinin kesinlikle zor geçeceğini ve ligde hiçbir maçın kolay olmadığını bildiklerini ifade ederek, ‘’Trabzonspor’un ligde kendi sahasında 10 yıldır bize galibiyetinin bulunmaması nedeniyle motivasyonları daha da üst seviyede olacaktır’’ dedi.

Ligde iki takımın da puan kaybına tahammülü bulunmadığına değinen Gökşen, ‘’Tek hedefimiz galibiyet. Trabzonspor’u deplasmanda yenip, Liverpool maçı için İngiltere’ye moralli gitmek istiyoruz’’ diye konuştu.

Fatih Gökşen, takımda sakatlıkları bulunan oyuncuların çokluğu için de ‘’Bizim kadromuzda her zaman eksik oyuncuların yerini dolduracak kalitede birileri bulunur. Sorun yaşamayız’’ diye konuştu.

23.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Avni Aker’de zor gece

  Beşiktaş, basına kapalı çalıştı

  Fatih Tekke sakatlandı

  QVT’den Cimboma dâvâ

  Etoo gol başına araba alacak

  Vieira’ya üç maç ceza

  Bursa’nın seyircisiz oynama cezası durduruldu

  Kübra Öztürk satrançta Avrupa şampiyonu

  Rize, Manisa maçı için iddialı geliyor

  Kayseri, dopingli Kavianpour’u gönderecek

  Glasgow’da dünya derbisi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004