Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Vestel, Avrupa'da da zirvede

Süper Ligi'nin geride kalan 7 haftasında 5 galibiyet 2 beraberlikle 17 puan toplayan ve namağlup olarak liderliğini sürdüren Vestel Manisaspor, Avrupa'nın devleriyle yarışıyor. Süper Lig'in namağlup lideri Vestel Manisaspor, hem yenilmezliği hem de yediği gol sayısı bakımından bir çok Avrupa devini geride bırakırken, istatistikleriyle, yeni sezonda üst sıraları zorluyor.

İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Portekiz, Belçika, Hollanda, Yunanistan, Bulgaristan Romanya, Çek Cumhuriyeti ve Hollanda birinci futbol ligleri göz önüne alındığında, kendi liginde dört büyükleri geride bırakan Vestel Manisaspor, Avrupa'nın köklü kulüpleriyle birlikte yerel ligini namağlup sürdüren takımlar arasında yer alıyor. Manisaspor, Turkcell Süper Lig'de elde ettiği 5 galibiyet 2 beraberlikle oynadığı maç sayısı da göz önüne alınarak, baz alınan ülke liglerinde en iyi 7. takım olarak dikkat çekiyor.

Listenin ilk sırasında Romanya Ligi'nde ilk dokuz haftada 9 galibiyet alan Dinamo Bükreş yer alırken, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunda elediği Çek Cumhuriyeti temsilcisi Mlada Boleslav 8 maçtaki 7 galibiyet 1 beraberlikle ikinci, yine Çek Cumhuriyeti'nde Slovan Liberec 6 galibiyet 2 beraberlikle üçüncü, Hırvatistan Ligi'nde 7'de 7 yapan Dinamo Zagreb dördüncü, Fransa'da 7. maçında 6 galibiyet 1 beraberlik alan Lyon beşinci, Bulgaristan Ligi'nde 6'da 1 yapan Levski Sofya altıncı olurken Vestel Manisapor'da 7. sırada yer aldı.

Toplam 16 namağlup takımdan oluşan listede en çok gol atan takımlar arasında ise Vestel Manisaspor, Lesvki Sofya, Lyon, Dinamo Bükreş ve AZ Alkamaar'ın ardından beşinci sırada yer alıyor. Levski Sofya, bu alanda da liderliğini sürdürürken, Bulgar temsilcisi 7 maçta toplam 23 gol atarken kalesinde ise hiç gol görmedi.

Vestel'de satılık oyuncu yok

Vestel Manisa Başkanı Haluk Çubukçu, hiçbir futbolcuyu satmayacaklarını, aynı futbolcu ve teknik kadroyla devam edeceklerini de tekrarladı. Profesyonel Şube Sorumlusu Semih Vardarer ise yaptığı açıklamada, büyük bir başarıya imza attıklarını belirterek, '' Lider olmak çok önemli değil. Bizim amacımız üst sıralarda yer almaktır'' dedi.

26.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Vestel, Avrupa'da da zirvede

  G.Saray İngiltere'ye umutlu gitti

  Bayan hakemin işi zor

  F.Bahçeli Deivid gol sözü verdi

  İspanyol hakem yönetecek

  Koray Avcı taburcu oldu

  Beşiktaş gözünü Sofya'ya dikti

  Grekocular kötü başladı

  Trabzon bugün İspanya yolcusu

  İstanbul'a yeni basketbol okulu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004